Kako povećati samopouzdanje u krevetu?

Bilo da ste u novoj vezi ili ste godinama sa jednom partnerkom, možemo se složiti da je ponekad zaista teško zadržati samopozdanje u krevetu. Psihička barijera ovdje često ima presudnu ulogu, a samopozdanje u krevetu nikako nema veze sa fizičkim izgledom. Ukoliko često imate osjećaj kao da puno toga trebate naučiti imajte na umu da svaka osoba ima jedinstven skup želja, potreba i ograničenja tako da svaka promjena partnerke prestavlja novi izazov za svakog muškarca.

Birajte prirodne stimulanse za bolji libido

Ukoliko vam treba mala pomoć kako biste poboljšali svoje performanse u krevetu – uvijek birajte prirodne proizvode koji su muškarci vijekovima unazad koristili kako bi povećali potenciju, libido i produžili trajanje odnosa. Jedan od takvih proizvoda je i GoPotent čaj. Radi se o proizvodu koji u sebi sadrži najdjelotvornije ekstrakte biljaka koje pobuđuju uspavani libido i vode vas do vrhunca  seksualne moći.

GoPotent čaj čine isključivo prirodni sastojci čime je opasnost od neželjenih efekata isključena. Kombinacija ovih biljaka ne samo da će vam obezbjediti seksualnu energiju i erekciju koja traje satima. GoPotent čine visokoefikasni biljni sastojci dobijeni najsavremenijim metodama ekstrakcije, a efikasno djelovanje svake od ovih biljaka je poznato od davnina.

Ne razmišljajte previše

Razlog zbog koga se većina muškaraca ali i žena ne može opustiti tokom odnosa je pretjerano razmišljanje i postavljanje previsokih ciljeva u glavi. Ukoliko se u krevetu nađete sa osobom koja čini da se osjećate ugodno te vas prihvata takvim kakvi jeste – opustite se jer upravo vaš um najbitniji organ koji utiče na samopozdanje u krevetu. Nastojte se potpuno osloboditi distrakcija  te se koncentrisati na dodire i disanje.

Bez straha u krevetu!

Strah je najčešći uzročnik nedostatka sampouzdanja u krevetu. Često strahujemo od svog nastupa u krevetu, a usljed prevelikog pritiska postoji mogućnost da se sva naša strahovanja obistine. Ukoliko strahujete da ćete se osramotiti veličinom ili trajanjem odnosa – upravo to će vam se i dogoditi. A ukoliko su vaši strahovi hronični mogu dovesti i do ozbiljnijih problema poput erektilne disfunkcije.