Diatea

Trenutno gledate: DiaTea

Pogledaj cenu
Diatea

DiaTea

Recenzija (6359)

DiaTea čaj stabilizuje nivo šećera u krvi te spriječava nastanak i razvoj dijabetesa. Prirodna mješavina DiaTea čaja reguliše metabolizam ugljenih hidrata, oslobađa organizam viška tečnosti i jača imuni sistem organizma. Čaj mogu koristiti osobe sa dijabetesom, insulinskom rezistencijom kao i osobe koje žele regulisati nivo šećera u krvi.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 64

Opis proizvodaOpis proizvoda

DiaTea čaj za dijabetes – djelovanje, iskustva

diatea caj za dijabetes

  • Reguliše proizvodnju insulina
  • Zaštitite tijelo od visokog nivoa glukoze
  • Štiti  jetru i pankreas
  • Normalizuje metabolizam ugljenih hidrata
  • Stabilizuje sadržaj šećera u krvi
  • Normalizuje sve metaboličke procese u organizmu

Mnogobrojna pozitivna iskustva korisnika ukazuju na blagotvorno djelovanje DiaTea čaja pri stabilizaciji šećera u krvi i ublažavanju simptoma dijabetesa. Redovnom upotrebom, uz prilagođenu ishranu, držaćete nivoe glukoze u krvi pod kontrolom.

Da li je DiaTea dostupan u apotekama?

DiaTea nije dostupan u apotekama, već isključivo putem online narudžbi. Proces naručivanja je jedinostavan – unesite svoje kontakt podatke u formular i Diabetin čaj će vam biti dostavljen na kućnu adresu, u najkraćem mogućem roku.

Sastav DiaTea

Betula folium: Snižava nivo šećera u krvi, sprječava rizik od razvoja komplikacija bolesti bubrega.

Juniperi fructus: Potiče pravilan rad bubrega i izbacivanje viška tečnosti iz organizma

Myrtilli folium: Izvor neomirtilina koji stabilizuje nivo šećera u krvi.

Cinnomami cortex: normalizuje metabolizam ugljenih hidrata.

Kako se koristi DiaTea?

Jednu čajnu kašičicu DiaTea rastvorite u 2 decilitra vode, a zatim sačekajte da proključa. Pustite da sastojci ključaju neko vrijeme, zatim nakon što se pripremljeni čaj ohladi, procjedite i pijte nezaslađen. Pripremljeni čaj se preporučuje koristiti 1-2 puta dnevno.

RecenzijeRecenzije

Sanela

Dugo godina sam imala dijabetes tipa 2. Šećer u krvi je stalno skakao. Bila sam jako zabrinuta i držala sam dijetu, išla redovno kod doktora, ali ništa se nije mijenjalo. Na primjer: u jednom danu mjerenja su varirala od 3,2 do 11. Ali nakon što su mi preporučili DiaTea pila sam ga dva puta dnevno. Da znate da sam brzo osjetila promjene: nivo šećera u krvi se počeo kretati u omjeru od 5-8, a tijelo mi je funkcionisalo normalno.

Zoran

Zahvalan sam za ovaj proizvod. Nakon što sam probao DiaTea, umor i pospanost su nestali, nivo šećera u krvi se vratio u normalu, čak sam zaboravio da ga mjerim. Osjećam se zdravije i snažnije.

Elvira

Moja konstantna dugogodišnja nervoza je uticala na dobijanje diabetesa tipa2. Poslije mnogo  preparata i naišla sam na DiaTea. Ovaj proizvod mi je stvarno pomogao da se moje stanje Diabetsa tipa2 ne razvija dalje. DiaTea koristim svakodnevno.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.