Ovi uređaji će vam olakšati svakodnevnicu

Tehnologija svakog dana sve više napreduje i najviše je usmjerena ka tome da olakša čovjekov život. Ponekad je dovoljno da nam tehnologija pomogne da neke sitne probleme prevaziđemo i na taj način nam olakšava svakodnevne zadatke.

Elektronski uređaji su iz dana u dan sve manji i usklađeni sa brzim načinom života većine ljudi. Ako je jedini prenosni pametni uređaj koji posjedujete vaš mobilni telefon, razmislite o našim prijedlozima koji vam mogu biti korisni na različite načine. Ako ste zauzeta osoba bez slobodnog vremena, ovi pamtni uređaji će vam sigurno olakšati svakodnevnicu.

Sweep Robot mini usisivač

Jedan od najomrženijih kućnih poslova je usisavanje. Umjesto da vrijeme trošite na ovu dosadnu obavezu sada taj posao možete prepustiti mini robotu usisivaču. Sweep Robot je veoma jednostavan i praktičan uređaj koji će vam pomoći da vaši podovi uvijek budu čisti i uredni.

Upravljanje ovim robotom krajnje je lako: ostavite robota na podu, pritisnite dugme za paljenje, a usisivač će sam proći kroz sve prostorije i očistiti ih. Kada Sweep Robot usisivač naiđe na prepreku automatki mijenja smjer kako bi očistio sve ostale dostupne dijelove vašeg doma.

SmartWatch A1 pametni sat

Prošlo je vrijeme kada su satovi služiti samo da bi nam pokazali tačno vriijeme. SmartWatch A1 je sat koji može olakšati vašu svakodnevnicu na mnogo načina, a idealna je poklon za voljenu osobu koja uživa u modernim tehnologijama.

SmartWatch A1 osima što je modernog izgleda ono što ga čini fantastičnim jeste funkcionalnost. Nudi vam mogućnost ubacivanja SIM kartice, a u sebi ima integrisan i bluethoot. Od velike pomoći će biti svima koji se bave sportom jer pomoću njega možete pratiti svoju fizičku aktivnost i rad srca. Osim toga ovaj pametni sat moguće je povezati sa telefonom tako da na njega stižu sva željena obavještenja sa društvenih mreža, novi mjelovi i slično.

E-charge wallet kompaktni novčanik + punjač

Sigurno vam se desilo da vam se baterija mobilnog telefona ispraznila dok ste negdje u gradu i nemate mogućnost da je napunite. Zahvaljujući E-charge wallet novčaniku sada su takvi problemi lako rješivi. Pomoću ovog multifunkcionalnog novčanika možete sačuvati novac i dokumente, ali i napuniti bateriju mobilnog telefona gdje god da se nalazite. Po cijeni jednog proizvoda dobijate novčanik modernog dizajna i funkcionalan punjač koji vam je uvijek pri ruci.