Trenutno gledate: Alp Rose

Pogledaj cenu

Alp Rose

Recenzija (1448)

Alp Rose prirodna anti age krema sa ekstraktom alpske ruže povećava vitalnost matičnih ćelija i poboljšava regeneraciju epiderma. Zahvaljujući ljekovitim dejstvima glavnog sastojka kreme – Alpske ruže, Alp Rose krema regeneriše kožu i dovodi do vidljivih promjena.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 68

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Alp Rose?

Aktivni sastojak kreme je Alpska ruža (Alp Rose) čije matične ćelije posjeduju specifičan epigenetski faktor i metabolit što im omogućava da sačuvaju svoju funkciju.

  • Vidljiv anti-age efekat
  • Povećanje vitalnosti matičnih ćelija kože
  • Poboljšanje regeneracije epiderma
  • Poboljšavanje barijerne (zaštitne) funkcije kože
  • Bolja otpornost na UV zrake

Kako se koristi Alp Rose?

Alp Rose krema se nanosi na čistu kožu. Kružnim pokretima nanesite kremu izbjegavajući područje oko očiju. Krema nastavlja djelovati 24h nakon njenog nanošenja.

RecenzijeRecenzije

Ana

Moj kozmetičar mi je preporučio da probam Alp Rose. Rekao mi je da je to inovativni proizvod koji sadrži jedan od glavnih sastojaka za izglađivanje bora – matične ćelije alpske ruže. Nakon 2 nedelje, moja koža je postala zategnuta a bore su nestale. Sada ovu kremu koristim svaki dan,

Marija

Volim nove stvari, zato sam odlučila da probam Alp Rose. Imam skoro 60 godina i lice mi je do sada izgledalo lepo.Tekstura ove kreme je lagana, nije lepljiva, brzo se upija i izglađuje bore kao vrela pegla. Rezultati su vidljivi već nakon par nedelja. Ovo je najbolji proizvod koji sam ikad probala.

Gabrijela

Iskreno preporučujem Alp rose ženama svih godina, zaista deluje. Matične ćelije alpske ruže imaju čarobna svojstva tako da nije nikakvo čudo što uklanjaju bore. Ovu kremu sam dobila na poklon od mame jedne moje učenice. Da budem iskrena, nikad nisam videla da nešto ovako deluje. Koža je glatkija a duboke bore i bore smejalice su nestale. Koristim je dve nedelje i rezultati su očigledni.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.