Ave Liza total kids

Trenutno gledate: Ave Liza total kids

Pogledaj cenu
Ave Liza total kids

Ave Liza total kids

Recenzija (436)

Ave Liza Total Kids je savršen izbor za roditelje koji traže zdrav i ukusan način da ojačaju imunitet svoje dece. Ove lizalice, bogate vitaminom C, cinkom i propolisom, su ne samo ukusne, već i efikasne u jačanju odbrambenih snaga mladog organizma.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Upoznajte Ave Liza Total Kids – revolucionarni dodatak ishrani u obliku lizalica, specijalno kreiran za decu. Formulisane sa pažljivo odabranim sastojcima kao što su vitamin C, cink i propolis, ove lizalice pružaju neophodnu podršku za razvoj snažnog imunološkog sistema kod dece. Vitamin C je poznat po svojoj ulozi u jačanju imuniteta, dok cink doprinosi normalnom funkcionisanju ćelija. Propolis, prirodni produkt pčela, dodatno pojačava efikasnost ovih lizalica. Ukusne i praktične za konzumaciju, Ave Liza Total Kids lizalice su idealan izbor za roditelje koji žele da obezbede svom detetu dodatnu zaštitu tokom hladnih dana i perioda pojačane izloženosti virusima i bakterijama.

RecenzijeRecenzije

Nina

Moja deca obožavaju Ave Liza Total Kids lizalice! Otkako su počeli redovno da ih konzumiraju, primetila sam da su manje bolesna. Preporučujem svim roditeljima!

Igor

Veoma sam zadovoljan. Lizalice su ukusne i deci se dopadaju, a ja sam mirniji znajući da im pomažu u jačanju imuniteta. Odličan proizvod!

Jelena

Ave Liza Total Kids lizalice su postale deo svakodnevne rutine mojih mališana. Odličan način da im pružim dodatne vitamine i minerale, a oni to ni ne primete jer su lizalice zaista ukusne. Toplo preporučujem!’

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.