bacteoff

Trenutno gledate: BacteOFF

Pogledaj cenu
bacteoff

BacteOFF

Recenzija (371)

BacteOFF sprej predstavlja učikovito prirodno detox sredstvo za elimisanje parazita u kućnim uslovima. Eliminiše sve vrste kućnih parazita i toksina i pomaže normalno funkcionisanje digestivnog trakta.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 72

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav BacteOFF

Achillea Millefoliun – djeluje kao antiseptik i prirodni antibiotik.Zahvaljujući diuretskom učinku tijelo brzo uklanja toksine i parazite iz organizma.

Nigella Sativa ekstrakt – Sadrži jedinjenja koja djeluju toksično na parazite. Potiče izlučivanje parazita iz organizma i pravilan rad digestivnog trakta.

Állium satívum – stimulira probavu,ima antimikrobne, fungicidne i antiparazitske osobine.

Citrična kiselina – djeluje kao antioksidans, čuva zdravlje unutrašnjih organa.

Kako se koristi BacteOFF?

Našpricati BacteOFF 2-3 puta u toku dana, sve dok se paraziti u potpunosti ne eliminišu. Detaljna upustva se nalaze u pakiranju proizvoda.

RecenzijeRecenzije

Ana Marija

Ništa ne može više da upropasti godišnji odmor od vraćanja kući sa zdravstvenim problemima. Eto, tako je bilo meni kada sam napokon otišla u Lisabon i ispunila dugo priželjkivanu posjetu, a sve se završilo tako što sam se vratila sa parazitima koji su mi uzrokovili niz problema. I sama pomisao na to u mom organizmu…užas! Na preporuku prijateljice koja je imala sličan problem počela sam sa uzimanjem BACTOFF i za mjesec dana (čak i manje) sve je bilo riješeno. Ne mogu vam opisati to olakšanje, kako fizički, tako i na psihičkom nivou!

Danijel

Prije mjesec dana imao sam problem s parazitima koji su mi stvarali probleme s probavom i ozbiljne glavobolje. Negdje sam vidio BacteOFF oglase i odlučio sam probati. Napravljen je od prirodnih sastojaka, tako da mi ne može naštetiti, zar ne? BacteOFF je riješio moj problem i pomogao mi da se opet dobro osjećam. Preporučite svima …

Stefan

Razmišljajući o crvima i parazitima u svom tijelu, mogao bih povratiti. Prijateljica mi je preporučila da kupim BacteOFF jer je i njoj pomoglo. Kupio sam pakiranje  Bacteoff i čekao rezultate. Za otprilike mjesec dana moje stanje je bilo puno bolje i riješio sam se odvratnih parazita.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.