bloolu schampoo

Trenutno gledate: Bloolu Shampoo

Pogledaj cenu
bloolu schampoo

Bloolu Shampoo

Recenzija (435)

Bloolu šampon je obogaćen prirodnim sredstvima za zaštitu i rast kose. Bez sulfata na bazi organskog ulja, vitamina A i D, Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina. Sastavljen od prirodnih sastojaka specijalno kreiran da hrani i regeneriše kosu i korijen dlake.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Bloolu Shampoo

-Bloolu šampon ubrzava rast kose. Velika koncentracija prirodnih satojaka čisti kožu od peruti, jača korijen dlake, obnavlja vlas i potiče rast.

-Potiče formiranje novih vlasi. Bloolu šampon svojom formulom čisti tjeme glave, regeneriše korijen dlake. Vitaminski sastojci potiču rast nove kose.

-Zdraviji izgled kose. Hidrira dlaku cijelom dužinom, daje zdraviji izgled, smanjuje ispucalost vrhova dlake. Bloolu šampon svojom formulom idealan je za svaku vrstu kose. Posebno se dobro pokazao za ofarbanu kosu koja je suha i ispucala. Veoma brzo se osjeti napredak, kosa postaje ljepša i puna života.

Kako se koristi Bloolu Shampoo

Prije upotrebe bocu dobro promućkati. Utrljajte na tjeme i pričekajte 3-4 minuta. Bloolu Shampoo se može koristiti svakodnevno. Preporučeno trajanje tretmana je mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Tatjana

Nakon porođaja imala sam veliki problem sa opadanjem kose. Kosa jednostavno nije prestajala da opada. Na preporuku kupila sam Bloolu šampon i kosa je počela da prestaje da opada. Ubrzo nakon redovnog korištenja, mogla sam da primjetim da mi kosa ponovo izgleda normalno.

Petra

Posebnu pažnju posvećujem njezi svoje kose i zato uvijek biram prirodne preparate. Bloolu šampon je jedan od njih, a zahvaljujući njemu kosa mi se više ne isušuje i ne puca.

Lejla

Godine mučenja sa tankom kosom napokon su iza mene. Nakon korištenja Bloolu šampona, moja kosa je dosta jača i zdravija. Šišam se dva puta mjesečno jer je sada napokon zdrava i raste brzo. Preporučujem svima.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.