candidol

Trenutno gledate: Candidol

Pogledaj cenu
candidol

Candidol

Recenzija (311)

Candidol gel za uklanjanje gljivica na noktima. Gel stvara nepovoljno okruženje za rast gljivica i sprječava širenje infekcije na druge nokte te štiti od ponovnog izbijanja infekcije gljivica.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Candidol gela

  • Ulje Čajevca— Antifugalno djelovanje nastaje zbog sadržaja terpena koji uništavaju strukturu gljivice i inhibiraju vitalnu aktivnost patogena
  • Ekstrakt Gaveza —uništava patogene mikroorganizme. Ubija gljivice i obnavlja strukturu, ubrzava rast noktiju na rukama i nogama
  • Ulje Kleka — Ima izražen antifungalni učinak i antiseptičko dejstvo, takodje podstiče eliminaciju toksina i sprečava razvoj bakterija i gljivica.

Kako se koristi Candidol?

Prije nanošenja Candidol gela, temeljno operite stomala i dobro osušite. Candidol nanesite naveče prije spavanja, kako bi se gel apsorbovao preko noći.

RecenzijeRecenzije

Zoran

Imao sam problem sa gljivicama na stopalima, jer sam cijele dane provodio u patikama, znojnih nogu. Candidol sam izabrao jer se koristi i protiv znojenja stopala i gljivica na noktima i pomogao mi je. Moja stopala puno bolje izgledaju.

Jure

Prije nego što sam počeo koristiti Candidol, mislio sam da je gljivice nemoguće izliječiti, i da se stalo vraćaju. Srećom, uz Candidol sam ih se napokon riješio zauvijek.

Suzana

Gljivice na noktima sam pokupila na bazenu. Neugodan miris, svrab ljuštenje – moja stopala su izgledala jako ružno. Počela sam da koristim Candidol i od sada ne idem na bazen bez ovog gela. Nakon svakog plivanja namažem Candidol preventivno i nemam problema sa gljivicama na noktima.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.