Chondromaris

Trenutno gledate: Chondromaris

Pogledaj cenu
Chondromaris

Chondromaris

Recenzija (589)

Chondromaris kapsule jačaju i obnavljaju zlobove te jačaju koštano i hrskavično tkivo, nadopunjavaju deficit kolagena isprečavaju trošenje hrskavice. Aktivni sastojak preparata Chondromaris je kolagen iz krljušti i kostiju riba. Koštano i hrskavično tkivo ispunjeno kolagenom dobija čvrstoću, elastičnost i pokretljivost i pouzdano su zaštićeni od prijevremenog trošenja.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Chondromaris kapsula

Aktivni sastojak preparata Chondromaris je kompleks Marine Collagen Powder, morski kolagen iz krljušti i kostiju riba iz dubokih voda. Nanopeptidi iz kompleksa Marine Collagen Powder lagano se ugrađuju u ozlijeđene ćelijske strukture, popunjavaju ih i obnavljaju ravnotežu kolagena u zglobovima i kostima.

Chondromaris kompleks smiruje bol, umanjuje trenje zglobova i obnavlja istrošene i oštećene zglobove.

Kako se koristi Chondromaris?

Jednu kapsulu Chondromaris kapsula uzimati sa puno vode, nakon obroka. Kapsule se preporučuje uzimati u trajanju od mjesec dana bez prekidanja tretmana.

RecenzijeRecenzije

Emilia

Iskočio mi je rameni zglob i od tada sam jako teško pomjerala ruku, a s vremena na vrijeme sam osjećala snažnu bol. Primala sam injekcije protiv bolova, sve dok nisam otkrila Chondromaris. Nakon dvije bočice bolovi su potpuno nestali.

Izabela

Prije nekoliko godina mi je dijagnostifikovan artritis. Ruke su me strašno boljele, i probala sam razne preparate. Većina njih je imala samo trenutni osjećaj olakšanja, pa se nedugo zatim bol ponovno vraćala. Sa Chondromaris kapsulama sam pronašla trajno rješenje!Koristim ga već mjesecima i jedva da osjećam bol.

Janez

Pao sam u dvorištu i ozlijedio koljeno.Bilo mi je teško hodati i dugo vremena sam hramao.Susjed mi je rekao za Chondromaris i poručio sam ga.Svidjelo mi se što je izgrađen od prirodnih sastojaka. Moje koljeno je puno bolje i sada hodam bez problema.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.