diabetin čajna mješavina

Trenutno gledate: Diabetin

Pogledaj cenu
diabetin čajna mješavina

Diabetin

Recenzija (1690)

Čajna mješavina sa čičokom – Diabetin održava optimalan nivo šečera i krvi i time ublažava simptome dijabetesa poput pretjeranog osjećaja žeđi, obilnog mokrenja, konstantnog umora i gubitka tjelesne težine. Kombinacija Diabetin čaja i prilagođene ishrane, držaće nivo šećera u krvi pod kontrolom.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Diabetin čaja

diabetin caj sastav

List crnog Duda

List crnog duda poznati je lijek za regulisanje nivoa šećera u krvi ali i kod liječenja upale mokraćnih kanala i prekomjernog mokrenja. Crni dud takođe obiluje vitaminima, mineralima i organskim kiselinama koji djeluju kao antioksidansi te jačaju imuni sistem i spriječavaju oštećenje ćelija.

Čičoka

Reguliše nivo šećera ali i holesterola u krvi. Zahvaljujući ljekovitim svojstvima kojima raspolaže, čičoka se koristi kao prirodni lijek protiv raznih bolesti. Sadrži inulin, dijetalno vlakno koje je korisno za zdravlje ljudske crijevne mikroflore. Inulin povećava antioksidativnu aktivnost u tijelu i time omogućava izbjegavanje razvoja komplikacija dijabetesa. Osim toga, posjeduje vitamine B1 i B3 te razne antioksidanse koji održavaju zdravlje organizma i sprječavaju nastanak oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Korijen Vodopije

Bogata vitaminima, mineralnim solima i inulinom, pomaže pri liječenju mnogih problema i bolova koji se javljaju usljed dijabetesa poput umora, malokrvnosti, gubitka tjelesne težine itd. Vodopija može poslužiti i kao prirodni zaslađivač, jer posjeduje sladak okus ali ne utiče na povećanje nvoa glukoze u krvi.

Diabetin čaj iskustva

Diabetin čaj je trenutno najprodavaniji čaj na tržištu, a razlog tome su mnogobrojna pozitivna iskustva mnogih korisnika. Prema iskustvima korisnika, Diabetin efikasno snižava i reguliše nivo šećera u krvi i takođe ublažava simptome dijabetesa.

Gdje kupiti Diabetin

Diabetin nije dostupan u apotekama, već putem online narudžbi ovlaštenih prodavača.  Dovoljno je da ostavite svoje podatke u formularu na stranici. Nakon toga naši operateri će vas pozvati kako biste dogovorili detalje dostave. Nakon nekoliko dana Diabetin će biti isporučen na vašu kućnu adresu. Plaćanje se vrši nakon isporuke.

Kako se koristi Diabetin čaj?

DIabetin čaj se priprema rastvaranjem dvije kašike čaja u dva decilitra vode. Nakon ključanja, pustite da sastojci ključaju jos neko vrijeme. Čaj procjedite i pijte nezaslađen. Čaj se preporučuje konzumirati jednom dnevno, u trajanju od mjesec dana kako biste postigli optimalne rezultate. Diabetin čaj može se upotrebljavati u neograničenim količinama jer nema sastojaka koje bi mogle naštetiti vašem zdravlju.

 

RecenzijeRecenzije

Marina

Pre par godina sam počela da se jako loše osećam i nisam znala šta je uzrok. Loš osećaj je bio jako nepodnošljiv. Nakon  analize krvi rečeno mi je da imam diabetes tipa 2 i preporučen mi je čaj od čicoke. Našla sam na internetu prirodni preparat Dianetin na njihovom oficijalnom sajtu i stvarno mi pomaže Preporučujem.

Jovanka

Moja konstantna dugogodišnja nervoza je uticala na dobijanje diabetesa tipa2. Posle mnogo probanih preparata i lekova koji održavaju nivo šećera u krvi naišla sam na Diabetin Ovaj proivod mi je stvarno pomogao da se moje stanje Diabetsa tipa2 nerazvija dalje u Diabetes tipa1 tj korišćenje insulina. Diabetin koristim svakodnevno.

Petar

Diabetn je čaj na prirodnoj bazi ima 8 aktivnih komponenata koji rade u lancu kao jedna da bi se bolje i lakše tečnost usvajala u organizam. Pijem ga već skoro godinu dana i jako sam zadovoljan. Dobro je što sam našao ovaj proizvod. .

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.