dietonus

Trenutno gledate: Dietonus

Pogledaj cenu
dietonus

Dietonus

Recenzija (434)

Dietonus program mršavljenja reguliše aktivnost mršavljenja ovisno o vašem individualnom biološkom ritmu. Aktivni sastojci Dietonus programa ubrzavaju metabolizam i sagorijevaju masne naslage tokom 24 sata, čak i dok spavate!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Dietonus kapsula

Jutarnja kapsula:  kofein, sinefrin, kurkuma,ginseng i guarana koji daju energiju i snagu, potiču aktivno spaljivanje kalorija, ubrzavaju metabolizam

Dnevna kapsula: bromelain iz ananasa, proteini, aminokiseline koji regulišu apetit, ubrzavaju metabolizam, tope masne naslage i izgrađuju mišićnu masu

Večernja kapsula: Garnicia, kopriva, Spirulina koji regulišu ciklus spavanja, smanjuju apetit, i potiču sagorijevanje masti i dok spavate. Potiče brzo čišćenje tijela, uklanja višak tečnosti.

Kako koristiti Dietonus?

Jutarnja kasula se pije u periodu između 8:00 i 11:00h

Dnevna kapsula se pije u periodu između 12:00 i 15:00h

Večernja kapsula se pije u periodu između 17:00 i 20:00h

RecenzijeRecenzije

Matea

Tolike godine sam bespotrebno mučila muku sa kilogramima i dijetama kada mi ništa nije pomoglo sve dok nisam otkrila Dietonus. Nakon mjesec dana postigla sam željenu kilažu, bez da sam stalno bila gladna i nervozna. Odlično!

Ana

Oduševljena sam ovim proizvodom. Kada sjedite osam sati ispred računara vaše kalorije se skoro da i ne sagorijevaju. Ali srećom ja sam otkrila Dietonus, preparat koji mi je pomogao da gubim kilograme čak i dok sjedim. Zar to nije odlično?

Ante

Redovna teratana i Dietonus – recept za tijelo iz snova za samo mjesec dana. Napokon sam se riješilo sala sa trbuha. Preporučujem svima Dietonus.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.