Dr. Viton-Magnezan B6

Trenutno gledate: Dr. Viton-Magnezan B6

Pogledaj cenu
Dr. Viton-Magnezan B6

Dr. Viton-Magnezan B6

Recenzija (506)

Iskusite moć prirode sa Dr. Viton Magnezan B6! Sa 250mg magnezijum-oksid i 1.4mg vitamina B6, ove tablete su idealne za podršku vašem energičnom životnom stilu. Smanjite stres, poboljšajte san i osnažite mišiće – sve u jednoj tableti dnevno!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 4

Opis proizvodaOpis proizvoda

Potpuna podrška za Vaše zdravlje

Dr. Viton Magnezan B6 kombinuje snagu magnezijuma i vitamina B6 za optimalno funkcionisanje vašeg organizma. Magnezijum je ključan za preko 300 enzimskih procesa, uključujući vitalne funkcije poput mišićne kontrakcije i srčanog ritma.

Srce, mišići i nervi u harmoniji

Sa svakom tabletom, podstičete pravilan rad srca i mišića. Vitamin B6 doprinosi efikasnoj apsorpciji magnezijuma, poboljšavajući nervnu provodljivost i promovišući zdrav san.

Vaš saveznik u borbi protiv stresa

Bilo da se suočavate sa svakodnevnim stresom, nervnom napetošću ili fizičkim naporom, Dr. Viton Magnezan B6 je tu da vam pomogne. Ove tablete su savršene za sportiste, kao i sve koji teže boljem fizičkom i mentalnom zdravlju.

RecenzijeRecenzije

Slaven

Od kada koristim Dr. Viton Magnezan B6, osećam se puno energije i vitalnosti. Grčevi u mišićima su stvar prošlosti, a moj san je dublji i kvalitetniji. Preporučujem svima!

Dejana

Kao neko ko redovno trči, Dr. Viton Magnezan B6 mi je postao nezamenljiv. Osećam se snažnije i izdržljivije, a i oporavak posle treninga je brži. Fantastičan proizvod!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.