Dr. Viton-Movens tablete

Trenutno gledate: Dr. Viton-Movens tablete

Pogledaj cenu
Dr. Viton-Movens tablete

Dr. Viton-Movens tablete

Recenzija (430)

Dr. Viton-Movens tablete nude naprednu formulu za zdravlje zglobova i hrskavice. Sadrže esencijalne sastojke kao što su D-glukozamin, Hondroitin, MSM, Hijaluronska kiselina, Hidrolizovani kolagen, Vitamin C i Vitamin D3, pružajući potrebnu podršku za elastičnost, pokretljivost, i smanjenje bolova u zglobovima. Odličan izbor za sportiste, starije osobe, i sve koji teže zdravom i aktivnom načinu života.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 52

Opis proizvodaOpis proizvoda

Dr. Viton-Movens tablete su dizajnirane da pruže celovitu podršku zdravlju zglobova i hrskavice. Ova jedinstvena formula sadrži 500 mg D-glukozamina, 200 mg Hondroitina, 100 mg MSM-a, 5 mg Hijaluronske kiseline, 10 mg Hidrolizovanog kolagena, 80 mg Vitamina C, i 3 mcg Vitamina D3. D-glukozamin pomaže u održavanju funkcije hrskavice i zglobova, povećavajući njihovu elastičnost i pokretljivost. Hondroitin, kao ključni sastojak hrskavice, doprinosi zadržavanju tečnosti u zglobovima, poboljšavajući njihove mehaničke i elastične svojstva. MSM igra važnu ulogu u formiranju keratina, kolagena i elastina, vitalnih za zdravlje mišića, kostiju, kože, kose i noktiju. Hijaluronska kiselina je esencijalna za podmazivanje zglobova, smanjujući upale i bolove. Hidrolizovani kolagen pomaže u očuvanju funkcije zglobova i hrskavice. Vitamini C i D3 pružaju dodatnu podršku, održavajući zdravlje kože i kostiju. Dr. Viton-Movens tablete su idealne za sve koji se suočavaju sa opterećenjima zglobova, sportiste, rekreativce, osobe sa prekomernom težinom, starije osobe, kao i one koji imaju simptome degenerativnih i zapaljenskih oboljenja zglobova.

RecenzijeRecenzije

Jovan

Nakon dve nedelje korišćenja Dr. Viton-Movens tableta, osetio sam značajno poboljšanje u fleksibilnosti i pokretljivosti zglobova. Kao dugogodišnji rekreativac, ovo je pravi proboj za mene. Toplo preporučujem!

Marija

Kao osoba koja pati od artritisa, Dr. Viton-Movens tablete su mi pružile olakšanje koje nisam mogla da nađem u drugim proizvodima. Bol je značajno umanjen, a moji zglobovi se osećaju mnogo zdravije. Izuzetno sam zadovoljna!

Nikola

Kao maratonac, moji zglobovi su često bili izloženi stresu. Od kada sam počeo da koristim Dr. Viton-Movens, primetio sam manje bolova posle trčanja i bolju oporavljivost. Definitivno preporučujem svim sportistima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.