Equilibra Lose Weight Perdita di peso 60 cap

Trenutno gledate: Equilibra Lose Weight/Perdita di peso

Pogledaj cenu
Equilibra Lose Weight Perdita di peso 60 cap

Equilibra Lose Weight/Perdita di peso

Recenzija (388)

Equilibra Lose Weight je prirodni dodatak ishrani sa glukomananom iz korena Amorphophallus konjac i jodom iz smeđe morske alge kelp. Dizajniran za podršku gubitku težine i održavanju normalnog nivoa holesterola, idealan je za energetski restriktivne dijete.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 8

Opis proizvodaOpis proizvoda

Equilibra Lose Weight predstavlja novu eru u dodacima ishrani za mršavljenje. Sadrži pažljivo odabrane sastojke: glukomanan vlakno iz Amorphophallus konjac i jod iz talusa smeđe morske alge kelp. Ova jedinstvena formula podržava gubitak telesne težine kada se uzima kao deo energetski restriktivne dijete, sa preporučenim dnevnim unosom od 3g glukomanana. Dodatno, unos od 4g glukomanana dnevno doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Jod igra ključnu ulogu u održavanju normalnog energetskog metabolizma i funkcije štitaste žlezde. Napravljen u Italiji, ovaj proizvod je siguran i efikasan, ali se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na sastojke. Ne zaboravite da dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

RecenzijeRecenzije

Marija

Fantastično! Nakon samo mesec dana korišćenja Equilibra Lose Weight, osetila sam značajan gubitak težine. Preporučujem svima!

Boris

Veoma sam zadovoljan rezultatima. Osim što sam izgubio težinu, primetio sam i poboljšanje u nivou energije. Definitivno vredi probati.

Nada

Equilibra Lose Weight je promenio moj život! Bezbedan i efikasan način za mršavljenje, a i holesterol mi se stabilizovao. Toplo preporučujem!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.