Equilibra Relax day and night - giorno and notte

Trenutno gledate: Equilibra Relax day and night – giorno and notte

Pogledaj cenu
Equilibra Relax day and night - giorno and notte

Equilibra Relax day and night – giorno and notte

Recenzija (357)

Transformišite svoj dan i noć uz Equilibra Relax! 🌞🌜 Ove tablete, sa pažljivo odabranim prirodnim ekstraktima, pružaju smirenost tokom dana i kvalitetan san noću. Iskusite harmoniju i ravnotežu uz biljne ekstrakte koji umiruju vaš um i telo.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Prirodni Sastojci za Vaš Mir

Equilibra Relax je jedinstvena kombinacija prirodnih ekstrakata: pasiflora, kamilica, valerijana, lavanda i kalifornijski mak. Ovi sastojci su pažljivo odabrani zbog svojih smirujućih svojstava i doprinosa boljem kvalitetu sna.

Jednostavna Upotreba za Brze Rezultate

Jednostavno uzimajte 1 do 3 tablete tokom dana, a za nesanicu 2 do 3 tablete 30 minuta pre spavanja. Equilibra Relax je dizajniran da se lako uklopi u vaš dnevni ritam.

Saveti i Upozorenja

Proizvod je namenjen odraslima i ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Ne koristiti u trudnoći, dojenju, kao ni u kombinaciji sa alkoholom ili lekovima za srce. Uvek se konsultujte sa lekarom pre upotrebe.

RecenzijeRecenzije

Jovana M.

Nakon meseci lošeg sna, Equilibra Relax je bio pravi spas. Tablete su mi pomogle da se opustim uveče i konačno imam dubok i miran san. Preporučujem svima!

Marko N.

Kao neko ko se stalno bori sa stresom, ove tablete su mi promenile život. Osećam se mnogo smirenije tokom dana, a noći su mi postale mirnije. Hvala, Equilibra!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.