kardiomax

Trenutno gledate: KardioMax

Pogledaj cenu
kardiomax

KardioMax

Recenzija (921)

KardioMax čaj protiv hipertenzije se preporučuje svim osobama koje imaju problema sa visokim krvnim pritiskom, kao i osobama koje žele očuvati svoje kardiovaskularno zdravlje. KardioMax predstavlja biljnu mješavinu biljaka koje čuvaju zdravlje srca i krvnih sudova,imaju umirujući efekat, te pomažu i pri regulisanju tjelesne težine.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 40

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav i djelovanje KardioMax čaja?

U sastav KardioMax čaja ulaze isključivo prirodni biljni ekstrakti. Za razliku od raznih farmaceutskih preparata, KardioMax neće izazvati neželjena dejstva poput vrtoglavice, grčeva i nesanice. Sačuvajte svoje kardiovaskularno zdravlje na prirodan način, bez straha od posljedica.

Kombinacija biljka Kardio Max čaja čini glog, koren valerijane, list breze, hajdučku travu, imelu koji utiču na jačanje srčanog mišića i zidove krvnih sudova, normalizuju propustljivost malih kapilara i u krajnjem smanjuju rizik od pojave infarkta, moždanog udara i ateroskleroze. Uz to, KardioMax sadrži i vitamine C, A, B1, B2, B3 i B12 i još 50-ak vitamina, makro i mikro elemenata koji doprinose poboljšanju krvne slike i uništavanju masnih naslaga u krvi.

Kako se koristi KardioMax?

Dvije čajne kašike KardioMax biljne mješavine rastvoriti u 2dl ključale vode. Čaj piti nezaslađen 2-3 puta dnevno u trajanju od mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Emilija

Lečila sam visoki krvni pritisak lekovima. Mnogo godina patim od pritiska. Probala sam puno tretmana, ali bez učinka. Odlučila sam testirati KardioMax i pokazao se vrlo učikovit.

Milica

Koristila sam KardioMax mesec dana. Osećam se bolje.Puna sam snage i energije,ojačala sam imuni sistem. Osećam se kao da sam 10 godina mlađa.Imam 72 godine.

Aleksandar

Problemi sa krvnim pritiskom su uobičajena pojava u mojoj familiji i zbog toga sam se odlučio da na vreme reagujem. Naručio sam KardioMax i redovno ga pijem i za sada mi je krvni pritisak idealan.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.