keto guru

Trenutno gledate: Keto Guru

Pogledaj cenu
keto guru

Keto Guru

Recenzija (637)

Keto Guru šumeće tablete ubrzavaju proces ketoze te pospješuju bolje sagorijevanje masnih naslaga. Keto Guru šumeće tablete se preporučuju uzimati tokom Keto dijete. Keto Guru sadrži ketonska tijela koja počinju pretvarati nakupljene masne naslage u energiju.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Keto Guru

– Da bi postiglo ketozu, vašem tijelu treba 7 do 10 dana.

– Samo 1 Keto Guru tableta smanjuje to vrijeme na 40-50 minuta tijekom kojeg tijelo proizvodi dovoljnu količinu ketonskih tijela i počinje pretvaratii nakupljene masne stanice i naslage u energiju.

-Samo otopite jednu šumeću Keto Guru tabletu u čaši vode i popijte 30 minuta prije jela.

Keto Guru obezbjeđuje tijelo svim bitnim tvarima i mikroelementima neophodnim tokom svake dijete. Pomaže da se izbjegne manjak vitamina, nedostatak kalcija, magnezija i dehidracija, što se često događa osobama koje se pridržavaju strogih dijeta.

RecenzijeRecenzije

Počela sam koristiti Keto Guru prije tjedan dana i već sam izgubila 7 kg! Je li još netko probao ovo sredstvo?

Ivona

Od kad znam za sebe oduvijek sam na nekoj dijeti – gladovanje i problemi sa snom i koncentracijom bili su mi  broj 1 problemi. Nakon što bih jednom prestala sa dijetom, kilogrami bi se vratili i tako u krug. Probala sam keto dijetu i Keto Guru tablete – i kilogrami su bespovratno nestali. Kao što i sami vidite potpuno sam druga osoba i osjećam se sjajno u svojoj koži!

Nikada nisam imala problem sa debljinom ali sam htjela izgledati savršeno. Odlučila sam da višak masnih naslaga oslobodim uz Keto Guru i to sam uspjela – pogledajte i sami moje tijelo izgleda savršeno!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.