Pro Bio C 500

Trenutno gledate: Pro Bio C 500

Pogledaj cenu
Pro Bio C 500

Pro Bio C 500

Recenzija (369)

🍊 Pro Bio C 500 – Vaš nezamenljivi saveznik u borbi za zdravlje! Sa specijalnom formulom natrijum-askorbata, Pro Bio C 500 pruža maksimalnu apsorpciju i efikasnost. Pogodan za osobe sa osetljivim stomakom i idealan za jačanje imuniteta i sveukupnog zdravlja.💡

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Napredna Forma za Maksimalnu Efikasnost: Pro Bio C 500 koristi natrijum-askorbat, formu vitamina C koja se apsorbuje čak tri puta bolje od standardnih formi. Sa ovim proizvodom, dobićete najviše od vitamina C – čak 75% se apsorbuje u vašem telu!

Zaštita za Vaš Digestivni Trakt: Formulisano sa misli na osetljive, Pro Bio C 500 je blag za vaš digestivni trakt. Zaboravite na iritacije i uživajte u punom potencijalu vitamina C bez neželjenih efekata.

Imunitet i Energetski Metabolizam na Prvom Mestu: Pored jačanja imuniteta, Pro Bio C 500 doprinosi normalnom stvaranju kolagena, održavanju zdravlja krvnih sudova, kostiju i optimalnom funkcionisanju nervnog sistema. Poboljšava energetski metabolizam i psihološku funkciju.

Posebno Preporučljivo za Pušače: Svaka popušena cigareta troši 60mg vitamina C. Pro Bio C 500 pruža potrebnu podršku za neutralisanje ovog efekta, čineći ga idealnim dodatkom ishrani za pušače.

RecenzijeRecenzije

Marija

Nakon što sam počela da koristim Pro Bio C 500, osetila sam znatno poboljšanje u svom opštem zdravstvenom stanju. Više energije tokom dana i manje problema sa stomakom. Toplo preporučujem!

Marko

Kao dugogodišnji pušač, uvek sam tražio način da umanjim štetu koju cigarete čine mom telu. Pro Bio C 500 mi je bio pravi pronalazak. Osećam se jače i zdravije, a moj imunološki sistem nikad nije bio bolji!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.