puriwagra

Trenutno gledate: Puriwagra

Naruči
puriwagra

Puriwagra

Recenzija (803)

Puriwagra tablete predstavljaju prirodni preparat koji se koristi za tretiranje problema sa erekcijom kod muškaraca. Moćna formula Puriwagra tableta ubrzava cirkulaciju krvi u reproduktivnim organima što se ogleda u snažnoj i dugotrajnoj erekciji.

Naruči
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 60

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Puriwagra tableta

Puriwagra tablete čine potpuno prirodni sastojci i ne postoji mogućnost od nuspojava.

  • Ekstrakt biljke Epidemium Brevicornum: doprinosi boljoj prokrvljenosti krvnih sudova penisa.
  • Ekstrakt biljke Mirura Puama: fokusirano djeluje na područje karlice, pojačava osetljivost kože i blagotvorno utiče na potenciju.
  • Ekstrakt biljke Tribulus Terrestris: prirodno povećava libido i pojačava cirkulaciju.
  • Trava Epimedium Sagittatum:  pojačava libido i cirkulaciju penisa

Kako se koristi Puriwagra?

Preporučuje se uzimanje 1 tablete dnevno, 30 minuta prije odnosa. Djelovanje Puriwagra tableta bi trebalo da bude primjetno nakon prvog doziranja.

RecenzijeRecenzije

Darko

Celi život se trudim da budem zdrav i u kondiciji. Ne pušim, skoro nikad ne pijem alkohol. Sve to zbog “muškog zdravlja”. Ali kad su došle četrdesete, bilo mi je jasno da to nije dovoljno. Drug (koji neprestano puši i nikad ne propušta priliku da popije koju) mi je preporučio ove tablete i probao sam ih. Efekat je bolji od zdravog načina života.

Dragan

Imam 45 godina. Nedavno sam upoznao devojku koja je skoro 20 godina mlađa od mene. Brinuo sam se da će je zainteresovati neko mlađi od mene, neko ko ima više energije. Naručio sam “Puriwagra” tablete zbog toga.
Sada mi njeni vršnjaci nisu ni do kolena!

Zlatko

Nakon mnogo godina braka, počeo sam da gubim interes za intimni život. Supruga je primetila tu promenu i za godišnjicu mi je poklonila tablete “Puriwagra”. I bila je upravu, sada je sve mnogo zanimljivije nego što je bilo pre deset godina.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.