puriwagra

Trenutno gledate: Puriwagra

Pogledaj cenu
puriwagra

Puriwagra

Recenzija (2742)

Puriwagra tablete predstavljaju prirodni preparat koji se koristi za tretiranje problema sa erekcijom kod muškaraca. Moćna formula Puriwagra tableta ubrzava cirkulaciju krvi u reproduktivnim organima što se ogleda u snažnoj i dugotrajnoj erekciji i većem obimu penisa. Puriwagra djeluje kao prirodni afrodizijak koji osnažuje libido i sekualnu moć muškaraca čime se postiže kvalitetniji, duži i dugotrajniji odnos.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Puriwagra sastav i djelovanje

puriwagra kapsule

Puriwagra tablete su dokazano sigurne za upotrebu jer su napravljene na potpuno biljnoj bazi, bez mogućnosti nuspojava i neželjenih reakcija.  Klinička ispitivanja preparata su vršena godinama kako bi se dokazala njegova bezbjednost i vrhunski učinci. Radi se o ekstraktima biljaka sa snažnim delovanjem koje stimulišu proizvodnju testosterona i pojačavaju prokrvljenost usljed čega dolazi i do povećanja obima penisa.

  • Ekstrakt biljke Epidemium Brevicornum: doprinosi boljoj prokrvljenosti krvnih sudova penisa.Podstiče proizvodnju testosterona i samim tim i povećanje libida.
  • Ekstrakt biljke Mirura Puama: fokusirano djeluje na područje karlice, pojačava osetljivost kože i blagotvorno utiče na potenciju.
  • Ekstrakt biljke Tribulus Terrestris: prirodno povećava libido i pojačava cirkulaciju. Takođe povećava broj spermatozoida i blagotvorno utiče na plodnost.
  • Trava Epimedium Sagittatum: opušta mišiće i pojačava protok krvi čime omogućava jaču i dugotrajniju erekciju.

Puriwagra kapsule – iskustva korisnika

Puriwagra kapsule su koristili muškarci sa raznim problemima. Neki od njih su htjeli povećanje penisa, drugi su hteli duže trajanje odnosa, a neke od njih je mučila i erektilna disfunkcija. Iskustva brojnih muškaraca potvrđuju da se nakon Puriwagra kapsula nikada više nećete osjetiti nesigurnim u krevetu.

Gdje kupiti Puriwagra kapsule i koja je cijena?

Iz potpuno opravdanih razloga, mnogim muškarcima je neprijatno da traže preparat za potenciju u apotekama. Kako se ne biste izlagali neugodnostima,Puriwagra kapsule je moguće naručiti online. Unesite svoje kontakt podatke koji su potpuno anonimni i zaštićeni, a Puriwagra kapsule će vam stići, diskretno upakovane, na kućnu adresu.

Kako se koristi Puriwagra?

Preporučuje se uzimanje 1 tablete dnevno, 30 minuta prije odnosa. Djelovanje Puriwagra tableta bi trebalo da bude primjetno nakon prvog doziranja. Dejstvo preparata nastavlja da traje i nakon što prestanete sa uzimanjem tableta. Ekstrakti biljaka koji ulaze u sastav tableta trajno jačaju libido i povećavaju proizvodnju testosterona u organizmu.

RecenzijeRecenzije

Darko

Celi život se trudim da budem zdrav i u kondiciji. Ne pušim, skoro nikad ne pijem alkohol. Sve to zbog “muškog zdravlja”. Ali kad su došle četrdesete, bilo mi je jasno da to nije dovoljno. Drug (koji neprestano puši i nikad ne propušta priliku da popije koju) mi je preporučio ove tablete i probao sam ih. Efekat je bolji od zdravog načina života.

Dragan

Imam 45 godina. Nedavno sam upoznao devojku koja je skoro 20 godina mlađa od mene. Brinuo sam se da će je zainteresovati neko mlađi od mene, neko ko ima više energije. Naručio sam “Puriwagra” tablete zbog toga.
Sada mi njeni vršnjaci nisu ni do kolena!

Zlatko

Nakon mnogo godina braka, počeo sam da gubim interes za intimni život. Supruga je primetila tu promenu i za godišnjicu mi je poklonila tablete “Puriwagra”. I bila je upravu, sada je sve mnogo zanimljivije nego što je bilo pre deset godina.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.