Regulocaps

Trenutno gledate: Regulocaps

Pogledaj cenu
Regulocaps

Regulocaps

Recenzija (248)

Regulocaps je revolucionarni proizvod dizajniran da brzo normalizira krvni pritisak. Pomaže obnovi tonusa i elastičnosti krvnih sudova već nakon prvog tretmana. Bezbjedan je za sve dobi i efikasan u svim fazama hipertenzije. Ukoliko patite od glavobolje, povećanog srčanog ritma ili bilo kojeg drugog simptoma hipertenzije, Regulocaps je pravo rješenje za vas.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 88

Opis proizvodaOpis proizvoda

Regulocaps je rezultat osmogodišnjeg rada naučnika iz Nacionalnog centra za flebologiju u Bosni i Hercegovini. Ovaj inovativni dodatak prehrani dizajniran je da cilja uzroke hipertenzije, a ne samo simptome, čime se smanjuje rizik od komplikacija kao što su moždani udar i infarkt.

Kako Regulocaps djeluje?

Regulocaps djeluje na pet ključnih uzroka hipertenzije. Prvo, ublažava preopterećen nervni sistem. Uz pomoć korijena valerijane i srčenice, ovo moćno sredstvo pomaže u smanjenju anksioznosti i stresa, koji su često ključni faktori u hipertenziji.

Drugo, Regulocaps pomaže u čišćenju toksina iz krvnih sudova. Zahvaljujući bioflavonoidima iz zelene kafe i gloga, Regulocaps poboljšava funkciju srca i čisti krvne sudove od nakupljenog otpada.

Treće, ovaj proizvod poboljšava vensku cirkulaciju, razgrađuje krvne ugruške i jača zidove krvnih sudova. To se postiže pomoću koncentriranih tučkova cvijeta poznatog kao hmelj (Humulus lupulus).

Četvrto, Regulocaps smanjuje nivo šećera u krvi, sprečavajući dijabetes. To postiže zahvaljujući ekstraktima origana i preslice.

Konačno, Regulocaps potiče mršavljenje i pojačava metabolizam, pomažući u kontroli prekomjerne težine, koja je često povezana s hipertenzijom. To se postiže zahvaljujući ekstraktu matičnjaka.

Potvrđena učinkovitost

Učinkovitost Regulocapsa dokazana je u kliničkim ispitivanjima. Istraživanje sprovedeno u bolnici u Tuzli 2011. godine pokazalo je da Regulocaps ima snažan utjecaj na smanjenje krvnog pritiska kod ljudi svih dobnih skupina.

RecenzijeRecenzije

Indira, 64

Izuzetno sam zadovoljna Regulocapsom. Zahvaljujući ovom proizvodu, uspjela sam pobijediti hipertenziju. Četiri godine nakon prve upotrebe, i dalje sam potpuno zdrava i ne bojim se infarkta ili moždanog udara.

Aida, 49

Regulocaps mi je promijenio život. Nakon što su drugi lijekovi bili neuspješni, odlučila sam probati ovaj proizvod. Nakon samo dva sata, moj se pritisak normalizirao. Zahvalna sam što sam bila dio istraživanja ovog proizvoda.

Abid, 53

Tri godine nakon što sam dijagnosticiran s hipertenzijom, susreo sam se s Regulocapsom. Od tada, moj pritisak je normalan i osjećam se zdravim kao dren!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.