Revita Bombone To Go 100 kom

Trenutno gledate: Revita Bombone To Go 100 kom

Pogledaj cenu
Revita Bombone To Go 100 kom

Revita Bombone To Go 100 kom

Recenzija (358)

Revita Orange TO GO Bombone 95g: Inovativan i zdrav izbor za svakodnevnu energiju! Ove ukusne bombone su kombinacija prirodnog ukusa pomorandže, matičnog mleča i vitamina C, dizajnirane da podrže Vaš imunitet. Savršene za ljude u pokretu, Revita TO GO bombone su Vaš brzi izvor zdravlja i svežine!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Revita Orange TO GO Bombone: Napravljene sa pažnjom i stručnošću Revita tima, ove komprimovane bombone su pravi izbor za osobe koje vode aktivan život. Svaka bombona je bogata vitaminom C i matičnim mlečom, nudeći izuzetan ukus pomorandže koji osvežava i revitalizuje. Sa energetskom vrednošću od 960,4 kJ/228,6 kcal i minimalnim sadržajem masti i šećera, ove bombone su idealne za decu, odrasle, sportiste i sve koji teže zdravijem načinu života. Uz visok sadržaj vitamina C (559% NRV), Revita TO GO bombone su Vaš saveznik u borbi protiv umora i jačanju imunog sistema.

RecenzijeRecenzije

Violeta

Ove bombone su promenile moj pogled na zdravu ishranu! Odlične su za moje duge radne dane. Revita TO GO bombone mi pružaju energiju i osećaj svežine kada mi je najpotrebnije.

Miško

Kao sportista, stalno sam u potrazi za zdravim snack opcijama. Revita TO GO bombone su savršen izbor – odlične su za brzi energetski boost pre treninga!

Gordana

Moja deca obožavaju Revita TO GO bombone! Zdrava alternativa za slatkiše koja nam pomaže da ostanemo zdravi i aktivni. Preporučujem svima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.