Revita Orange Stevia

Trenutno gledate: Revita Orange Stevia

Pogledaj cenu
Revita Orange Stevia

Revita Orange Stevia

Recenzija (454)

Revita Orange Stevia – zdrav i osvežavajući napitak sa dodatkom matičnog mleča i visokim sadržajem vitamina C. Jednostavan za pripremu, paket sadrži 10 kesica koje omogućavaju pravljenje ukupno 15 litara osvežavajućeg napitka. Bez dodatog šećera i niskokaloričan, idealan za svakodnevnu upotrebu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 120

Opis proizvodaOpis proizvoda

Revita Orange Stevia predstavlja revolucionarni pristup zdravom životu. Ovaj napitak je obogaćen matičnim mlečom i vitaminom C, pružajući vam neophodne nutritivne vrednosti za jačanje imuniteta i poboljšanje opšteg stanja organizma. Svaka kesica omogućava pripremu 1,5 litara osvežavajućeg napitka, idealnog za hidrataciju tokom celog dana. Sadrži manje od 0.5g šećera po čaši, čineći ga savršenim izborom za one koji vode računa o unosu kalorija. Sa paketom od 10 kesica, dobićete dodatnih 4 kesice gratis, što ga čini ekonomičnim i praktičnim rešenjem za svakodnevnu upotrebu.

RecenzijeRecenzije

Jovana M.

Već nekoliko nedelja koristim Revita Orange Stevia i oduševljena sam! Ukus je osvežavajući, a znam da pijem nešto što je dobro za moje zdravlje. Sjajan izbor za svakoga ko želi zdraviji životni stil!

Goran P.

Kao neko ko često zaboravlja da pije vodu tokom dana, Revita Orange Stevia mi je pomogla da se bolje hidriram. Ukus je prijatan, a i osećam se energičnije. Preporučujem svima!

Zorana D.

Tražila sam napitak koji ne sadrži šećer, a da je ukusan – i pronašla sam ga u Revita Orange Stevia. Lako se priprema, a ima tako dobar ukus. Plus, pakovanje je vrlo praktično. Definitivno ću nastaviti da ga koristim!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.