Trenutno gledate: Snail Farm

Pogledaj cenu

Snail Farm

Recenzija (438)

Snail Farm serum za podmlađivanje sadrži sluz crnog puža koji ima učinak prirodnog botoksa. Ljekovita sluz aktivira procese staničnog metabolizma i podmlađuje kožu. Aktivni sastojci seruma osvježavaju i podmlađuju lice, poboljšavaju elastičnost kože i spriječavaju nastanak bora te pomažu brže zarastanje rana i ožiljaka.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 104

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Snail Farm seruma

Snail Farm serum je lagane strukture, prozračan je te se lako upija u kožu gdje ispoljava svoje dejstvo.

  • Fibroblasti iz sluzi Achatina puža pojačavaju proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena – proteina koji pomaže koži da bude čvrsta glatka i zategnuta.
  • Prirodni antibiotici iz sluzi puža spriječavaju razvoj infekcija kože i nastanka prišteva.
  • Glikoproteini seruma imaju protivupalno dejstvom koje pozitivno utiče na čitav proces liječenja i podmlađivanje kože.

Kako se koristi Snail Farm?

SnailFarm serum se nanosi na čisto lice dva puta dnevno. Zadovoljavajući rezultati mogu biti primjetni već nakon dvije sedmice korištenja.

RecenzijeRecenzije

Petra

Moja snaha mi je donijela ovaj serum iz Koreje. To je bio prvi put da sam ga probala. Zadivio me je njegov učinak! Takav učinak nikad u životu nisam iskusila, a nisam ni mislila da je to uopće moguće. Doslovno imam novo lice!
Dodatno aktivno nanosim ovaj serum na područje vrata (koji je uvijek bio moja slaba točka)… I, znate što? Koža mog vrata je postala mnogo zategnutija. Počela sam izgledati 10 godina mlađe nakon što sam potrošila dvije bočice seruma za dva i pol mjeseca.

Nika

Mnogo vam hvala za ovaj odlični serum! Riješila sam se tamnih točaka na licu koje su me tako dugo mučile. Štoviše, nove točke se više ne pojavljuju. Učinak je odista nevjerojatan!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.