snorin

Trenutno gledate: Snorin

Pogledaj cenu
snorin

Snorin

Recenzija (746)

Snorin inovativni aplikator za nos sprečava hrkanje i poboljšava kvalitet sna. Zahvaljujući ugrađenom antibakterijskom filtru, Snorin dilatator ne samo da poboljšava disanje već i pročišćava vazuh čineći ga kvalitetnijim.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Spavajte mirno uz Snorin

Sve što treba da uradite je da stavite ovaj dilatator u nos pre nego što odete na spavanje, i ujutru ćete se probuditi sveži i odmorni! Zahvaljujući svom ergonomskom i univerzalnom dizajnu, Snorin je pogodan za sve uzraste.

  • Zdrav san: Snorin stimuliše refleksne tačke u nosu i tako vam pomaže da spavate bolje.
  • Čist vazduh: ugrađeni filter čisti vazduh od čestica prašine, grinja, dlaka kućnih ljubimaca i ostalih nečistoća i alergena.
  • Diskretan i udoban: aplikator nećete osećati u nosu. Postavlja se u jednom potezu i lako se čisti.

Rešite se hrkanja jednom zauvek

Inovativni nazalni dilatator protiv hrkanja Snorin će vas spasiti od hrkanja i posledica koje ono donosi! Za manje od mesec dana, disaćete normalno i kvalitet sna će se popraviti! Dilatator je napravljen od veoma udobnog hipoalrgenskog mekog silikona. Nećete ni osetiti da ga nosite, a dah će vam biti dublji i ravnomerniji, bez opstrukcija. Sa ovom spravicom, biće vam mnogo lakše da zaspite!

RecenzijeRecenzije

Dragica

Kupila sam Snorin dilatator mužu, pošto je nesnosno hrkao! Konačno smo se oboje oslobodili tog užasnog zvuka tokom noći, a sada smo oboje u stanju I da se naspavamo kako treba! Ova spravica se I ne oseti kada se nosi, I ne smeta mu da zaspi uopšte. On tvrdi da je krajnje udoban za nošenje, a uz to ima I ugrađen filter za vazduh u sebi! Razmišljam da naručim jedan I za sebe!

Miroslav

Ne sećam se koliko sam dugo hrkao, ali trajalo je to podugo! Naravno, smetao sam svojoj supruzi, I često smo se svađali zbog mog hrkanja. Nisam tome pridavao previše značaja sve dok se jednom nisam umalo ugušio u snu zbog hrkanja! Tada sam odlučio da problem rešim jednom za svagda SNORIN je bio pravo rešenje. Staviš ga I ne misliš! Nema više hrkanja u našoj kući!

Anica

U mladosti sam doživela sportsku povredu nosa, tako da sam povredila nazalni septum, a zbog toga se pojavilo I hrkanje. Lekarske intervencije nisu dale nikakve rezultate tako da sam se već bila pomirila s tim da ću hrkati ceo život. Onda sam slučajno otkrila SNORIN. Naručila sam ga I ustanovila da ova spravica zaista radi! Hrkanje je potpuno nestalo!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.