suganorm

Trenutno gledate: SugaNorm

Pogledaj cenu
suganorm

SugaNorm

Recenzija (460)

Suganorm dodatak ishrani reguliše nivo šećera u krvi te pomaže kod ublažavanja simptoma dijabetesa poput pretjeranog osjećaja žeđi, obilnog mokrenja, konstantnog umora i gubitka tjelesne težine.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 120

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje SugaNorm?

-Reguliše proizvodnju insulina
-Zaštita od visokog sadržaja šećera
-Prevencija hipoglikemije
– Vraćanje funkciju jetre i gušterače žlijezde
-Normalizira metabolizam ugljenih hidrata
-Stabilizira razinu šećera

Kako se koristi SugaNorm?

Jednu kapsulu SugaNorm uzimati dnevno prije jela. Preporučeno trajanje tretmana je 30 dana.

RecenzijeRecenzije

Nikola

Hvala vam puno za ovaj lijek. Prethodno sam morao piti pregršt tableta, sad ih pijem vrlo rijetko. Nakon SugaNorm šećer u krvi vratio se u normalu. Osjećam se kao zdrava i normalna osoba.

Marija

Moj konstantni život pod stresom rezultovao je da to da dobijem dijabetes tipa 2. Najprije je počelo sa insulinskom rezistencijom, ali ja jednostavno nisam vodila dovoljno računa o svom zdravlju. Poslije mnogo preparata i lijekova za održavanje glukoze u krvi naišla sam na SugaNorm. Pijem ga par mjeseci već svaki dan i moj nivo glukoze u krvi je još uvijek u optimalnom nivou zahvaljujući SugaNorm.

Janez

Sa dijabetesom se borim čitav život i pazim šta jedem te uzimam propisanu terapiju. Pored toga, uvijek istražujem koji su to prirodni lijekovi koji bi mi mogli pomoći. Na preporuku stručnjaka, uzeo sam SugaNorm. Pijem ga redovno već duži vremenski period i mnogo se bolje osjećam. Nivo šećera u krvi mi je uvijek pod kontrolom i ne strahujem od komplikacija. Preporučujem svima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.