Terranova Kalcijum Magnezijum kompleks

Trenutno gledate: Terranova Kalcijum Magnezijum kompleks

Pogledaj cenu
Terranova Kalcijum Magnezijum kompleks

Terranova Kalcijum Magnezijum kompleks

Recenzija (491)

Terranova Kalcijum Magnezijum kompleks učvršćuje vaše kosti i zube uz optimalnu podršku mišićima. Sa 500mg Ca i 250mg Mg, ovaj kompleks je savršen za svakodnevno održavanje vašeg zdravlja. Doziranje: 2-4 kapsule dnevno.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 100

Opis proizvodaOpis proizvoda

Terranova Kalcijum Magnezijum kompleks je idealan izbor za one koji traže efikasnu podršku zdravlju kostiju, zuba i mišića. Njegov jedinstveni sastav sa 500mg kalcijuma i 250mg magnezijuma u odnosu 2:1 osigurava optimalnu apsorpciju i efikasnost. Pored toga, ovaj kompleks sadrži i druge važne sastojke poput stabilizovanih pirinčanih mekinja, lista koprive, prolećnih izdanaka preslice, korena đumbira, cveta i lista lucerke, semena bundeve, kao i FOS-fruktooligosaharide, koji dodatno doprinose zdravlju i vitalnosti. Redovna upotreba ovog kompleksa pomaže u očuvanju zdravlja kostiju, pravilnoj funkciji mišića, oslobađanju energije neophodne za metabolizam i normalnom zgrušavanju krvi. Preporučena doza je 2-4 kapsule dnevno, uz obrok.

RecenzijeRecenzije

Velimir

Od kada koristim Terranova Kalcijum Magnezijum kompleks, osećam se snažnije i energičnije. Moje kosti i mišići su zahvalni, a i zubi izgledaju zdravije. Definitivno preporučujem!

Dušanka

Fantastičan proizvod! Otkako sam počela da ga koristim, primećujem znatno poboljšanje u snazi i zdravlju mojih kostiju. Takođe, mišićni bolovi su se smanjili. Veoma zadovoljna!

Dragan

Terranova Kalcijum Magnezijum je promenio moj život! Osećam se mnogo bolje, a i redovni bolovi u zglobovima su se smanjili. Ovo je postao neizostavni deo mog dnevnog režima za zdravlje.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.