Terranova Omega 3-6-7-9 Oil Blend

Trenutno gledate: Terranova Omega 3-6-7-9 Oil Blend

Pogledaj cenu
Terranova Omega 3-6-7-9 Oil Blend

Terranova Omega 3-6-7-9 Oil Blend

Recenzija (254)

Otkrijte snagu prirode sa Terranova Omega 3-6-7-9 uljem! 🍃 Napravljeno hladnim presovanjem sedam različitih biljaka, ovo ulje zadržava sve esencijalne masne kiseline u njihovom najčistijem obliku. 💪 Savršeno za očuvanje dobrog vida, zdrave kože i moždanih funkcija, bez štetnog procesa kapsuliranja. Jednostavno dodajte u vašu salatu ili smuti za svakodnevno poboljšanje zdravlja! 🌱

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 0

Opis proizvodaOpis proizvoda

Priroda u Službi Vašeg Zdravlja

Terranova Omega 3-6-7-9 ulje je pažljivo kreirano kombinovanjem najkvalitetnijih organskih ulja. Hladno presovanje osigurava da svaka kap sadrži neizmenjenu, čistu esenciju biljaka.

Zašto Odabrati Terranova Ulje

Za razliku od standardnih suplemenata, naše ulje ne prolazi kroz štetan proces kapsuliranja. Ovo znači da su sve masne kiseline zadržane u svom prirodnom, najefikasnijem stanju.

Upotreba i Doziranje

Jednostavno je – 1/2 kašike ili 5 ml dnevno. Dodajte ga u vašu omiljenu salatu, smuti ili direktno u obrok. Naša formulacija je sigurna, prirodna i laka za upotrebu.

Sastojci koji Čine Razliku

Organsko laneno ulje, konoplje, maslinovo, semena boražine, pirinčane mekinje, jezgra i plod čička, uz dodatak vitamina E. Sve za vaše zdravlje!

RecenzijeRecenzije

Mila

Ovo ulje je promenilo moj život! Nakon samo dve nedelje korišćenja, moja koža je sjajnija, a moji oči su manje umorne. Volim prirodan pristup i lakoću upotrebe. Definitivno preporučujem!

Nikola

Kao neko ko dugo pati od problema sa srcem, Terranova Omega ulje je bio pravi pronalazak. Osećam se energičnije i zdravije. Ukus je odličan, posebno u salatama. Ovo je proizvod koji ću nastaviti koristiti.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.