Alfagen

Trenutno gledate: Alfagen

Pogledaj cenu
Alfagen

Alfagen

Recenzija (736)

Alfagen gel trajno povećava veličinu penisa i poboljšava seksualnu moć muškarca. Njegovi prirodni sastojci dugotrajno utiču na tkivo penisa čineći ga većim i obimnijim na potpuno bezbolan način. Mikroelementi koji ulaze u sastav gela omogućavaju bolju prokrvljenost tkiva i pojačan libido muškarca. Osetljivost penisa na dodir je takođe povećana što garantuje kvalitetnije i uzbudljivije odnose.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Alfagen?

Sastojci koji ulaze u sastav Alfagen gela djeluju kao prirodni afrodizijaci koji stimulišu proizvodnju hormona, poboljšavaju cirkulaciju, jačaju erekciju i povećavaju penis. Speficična formula+gela je zamišljena tako da svaki sastojak u određenoj koncentraciji vrši određenu ulogu u cilju jačanja erekcije i povećanja izdržljivosti.

Kako se koristi Alfagen?

Alfagen gel se nanosi 30 minuta prije odnosa. Rezultati korištenja Alfagen gela su veoma brzo vidljivi. Nanesite gel i nakon par minuta vaš penis postepeno postaje sve duži i širi. Redovnim korištenjem moguće je povećanje i do nekoliko centimetara.

RecenzijeRecenzije

Ante

Prvo sam primjećivao kako je za nijansu veći kada je u erekciji, ali mi je zato erekcija trajala duplo duže. Nastavio sam ga koristiti i počeo da sam primjećujem kako je sve veći. Prestao sam da ga koristim kada sam došao do 18 cm. Preporučujem svima, super stvar

Mirko

Nakon Alfagen gela osećao sam se 20 godina mlađe, imao sam energije a erekcija je trajala duže nego što sam očekivao. Od sada ne idem nigdje bez ovog gela.

Josip

U mojim godinama jako je teško održati erekciju. Zbog toga sam izbjegavao odnose sa suprugom. Zato sam naručio Alfagen i stigao mi je diskretno upakovan na kućnu adresu. Počeo sam da ga koristim i počeli smo oboje da primjećujemo napredak, i supruga i ja. Zahvalan  sam na ovom proizvodu i preporučujem svim muškarcima koji se bore sa istim problemom.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.