omnipotent

Trenutno gledate: OmniPotent

Pogledaj cenu
omnipotent

OmniPotent

Recenzija (1726)

OmniPontent čaj za potenciju djeluje kao prirodni afrodizijak. Povoljno utiče na seksualnu želju kod muškaraca kao i izdržljivost. Stimuliše libido i poboljšava cirkulaciju čime dolazi do povećanja polnog organa i produženog trajanja odnosa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 112

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastojci OmniPotent čaja?

Sastav OmniPontent čine ekstrakti trava čije je dejstvo dokazano efikasno kod stimulisanja libida, povećanja seksualne želje i produžetka trajanja odnosa. Ekstrakti biljaka su sušeni i koncentrovani čime je OmniPontet dvostruko efikasniji u odnosu na ostale čajeve sa sličnom namjenom.

Kako se pije OmniPontent čaj?

Dvije kašičice čaja rastvoriti u 100 ml vruće vode i ostaviti da odstoji 10 minuta. Čaj se pije po potrebi, nekoliko sati prije odnosa.

 

RecenzijeRecenzije

Dragan

prezadovoljan sam ovim čajem i preporučujem ga svim muškarcima. nema potrebe da se izlažete riziku sa raznoraznim tabletama  sa OmniPotentom ćete dobiti  sve što želite

Mirko

omnipotent je u buduće moj prvi izbor svaki put kad poželim rasplamsati stvari u krevetu. probao jednom i vrlo sam zadovoljan

Dejan

Iskreno, nisam nikad imao problema sa potencijom ali sam htio da mi odnos jednostavno traje duže. Prvo sam pokušao sa Omni Potent čajem jer pomislio sam da je to najbezbjednije rješenje za mene. I isplatilo se! Čaj sam pio samo ujutru umjesto kafe, a rezultatima sam prezadovoljan. Iako ništa drugo od sličnih preparata nisam ni probao za mene je ovaj čaj bio i ostaće broj 1! Preporučujem svima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.