alkozeron

Trenutno gledate: Alkozeron

Pogledaj cenu
alkozeron

Alkozeron

Recenzija (484)

Alkozerin, prirodni lijek namjenjenen je svim osobama koje pate od alkoholizma. Alkozin djeluje tako što smanjuje želju za alkoholom, smanjuje učinak alkohola na organizam i vrši detoksifikaciju organizma. Prirodna formula Alkozin kapsula čini ovaj proizvod sigurnim za korištenje u svim starosnim dobima.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 24

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Alkozeron?

  • Ublažava simptome alkoholizma
  • Razvija netoleranciju na alkohol
  • Smanjuje žudnju za alkoholom
  • Uklanja štetne nusprodukte alkohola iz organizma

Sastojci Alkozeron kapsula?

  • Ekstrakt mlijeka čička – učinkovito se bori protiv sindroma mamurluka i stvara trajnu odbojnost prema alkoholu
  • Ekstrakt kukuruza – značajno smanjuje ovisnost o alkoholu, uzrokuje stalnu odbojnost prema alkoholu, ima umirujuće svojstvo i otklanja nervnu napetost i depresiju
  • Ekstrakt korijena Kudzu – uklanja toksine iz organizma, pomaže bržem oporavku
  • Ekstrakt timus vulgaris -neutralizira dugoročne učinke alkohola na tijelo, štiti i obnavlja stanice jetre.

Kako se koristi Alkozeron?

Alkozeron se preporučuje piti jednom dnevno, u trajanju od mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Ante

Piće je bila jedina stvar u kojoj sam istinski mogao uživati. Isprva je to bila pokoja čašica nakon posla ili uvečer, ali prebrzo se otelo kontroli. Nisam mogao da zamislim dan bez alkohola. Tu su krenuli i problemi u porodici, na poslu, sve je pošlo naopaku. Supruga je bila očajna i kupila Alkozeron, pokušao sam i ubrzo mi se javilo gađenje prema alkoholu. Nisam imao alkoholne krize i sada ne mogu zamisliti sebe da pijem alkohol.

Ivica

Nakon razvoda sam počeo da pijem svakodonevno. Nisam to smatrao pretjeranim problemom a onda su krenuli zdravstveni ali i psihički problemi. Užasno sam se osjećao, ali nisam prestajao piti. Sve dok nisam počeo da koristim Akozeron. Pomogao mi je da očistim svoj organizam od toksina, i stvorim intoleranciju na alkohol. Zahvalan sam jer sam se oslobodio ove odvratne navike.

Jan

Sve je počelo sa vikend žurkama, kada sam ostajao do jutra da pijem sa društvom. Shvatio sam da imam problem kada nisam mogao da funckionišem na poslu, jer mi se stalno tražio alkohol. Jedva sam čekao da dodjem kući da pijem. Želio sam da se vratim svom starom životu i da se oslobodim alkohola ali nisam znao šta da radim. Pronašao sam Alkozeron i beskrajno sam zahvalan za ovaj prozivod. Svaki put kada okusim alkohol dobijam mučnine i glavobolje. Hvala Alkozeron kapsulama!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.