RuLek Neurostabil

Trenutno gledate: RuLek Neurostabil

Pogledaj cenu
RuLek Neurostabil

RuLek Neurostabil

Recenzija (255)

Neurostabil je inovativna formula biljnih ekstrakata, dizajnirana da pruži prirodno olakšanje od stresa i nervoze bez ometanja vaših svakodnevnih aktivnosti. Ovaj kompleks ne samo da umiruje, već i poboljšava koncentraciju i mentalnu jasnoću, bez izazivanja zavisnosti ili pospanosti.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 52

Opis proizvodaOpis proizvoda

Prirodna snaga za vaš um i telo: Neurostabil je jedinstveni biljni kompleks, pažljivo formulisan sa ekstraktima tradicionalno cenjenim u ruskoj narodnoj i zvaničnoj medicini. Sastav koji uključuje sprašene korenove božura, hmelja, herbu vranilovke, L-glutaminsku kiselinu, i druge vitalne sastojke, zajedno deluju kako bi pružili maksimalnu efikasnost i podršku vašem nervnom sistemu.

Kompleks sastojaka za optimalno delovanje: Ovaj proizvod sadrži bogat izbor sastojaka koji imaju različite, ali komplementarne efekte: od umirenja nervnog sistema do poboljšanja mentalnih funkcija i opšteg zdravlja. Magnezijum, vitamini grupe B, vitamin A, i C su pažljivo odabrani da podrže vaše tijelo u borbi protiv stresa, umora i nervoze.

Kako i kada koristiti Neurostabil: Neurostabil je idealan za one koji se suočavaju sa stresom, nervozom, i anksioznošću, kao i za osobe sa problemima kardiovaskularnog sistema. Preporučuje se uzimanje 2 tablete 2-3 puta dnevno, 15 minuta pre jela. Ne izaziva pospanost ni zavisnost, čineći ga savršenim izborom za održavanje vaše produktivnosti i koncentracije tokom dana.

Bezbednost i napomene: Neurostabil je siguran za upotrebu, bez zabeleženih značajnih nuspojava. Međutim, preporučuje se konsultacija sa lekarom pre upotrebe kod trudnica, dojilja i dece. Osobe sklone alergijskim reakcijama treba da obrate pažnju na sastojke.

RecenzijeRecenzije

Jelena

Otkako koristim Neurostabil, osećam se smirenije i fokusiranije. Moj radni dan sada prolazi bez nervoze i stresa.

Marko

Neurostabil mi je preporučio lekar zbog problema sa spavanjem i nervozom. Već nakon nekoliko dana upotrebe primetila sam značajno poboljšanje.

Ana

Kao majka troje dece, često sam se osećala iscrpljeno i pod stresom. Neurostabil mi je pomogao da se bolje nosim sa svakodnevnim izazovima.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.