arctic air

Trenutno gledate: Arctic Air

Pogledaj cenu
arctic air

Arctic Air

Recenzija (580)

Arctic Air mini prijenosna klima osvježava i raslađuje prostoriju gdje god se nalazili. Arctic Air mini klima uređaj zahvaljujući naprednoj tehnologiji uvlači vruć vazduh te ga pretvara u hladan i osvježavajući. Sadrži filter koji vlaži i pročišćava zrak, te stvara ugodnu temperaturu u prostoriji.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Arctic Air – prijenosni klima uređaj

Koristite ga i  noću!

Arctic Air će uspješno rashladiti prostoriju u vrelim ljetnim noćima. Ima atraktivan dizajn i dobro se uklapa u bilo koji interijer. Promijenite boju pozadinskog osvjetljenja kako biste stvorili opuštajuću i mirnu atmosferu. Dostupne boje: plava, crvena, bijela, smeđa, ljubičasta, žuta, zelena.

Brzo postavljanje: jednostavno ga napunite vodom!

Arctic Air se postavlja bez komplikovanih procedura. Samo napunite rezervoar sa vodom i uključite u utičnicu. Nakon što napunite rezervoar sa vodom, možete hladiti prostoriju i do 8 sati.  Arctic Air ne sadrži hemijske  komponente i ne šteti okolini.

Praktičan i jednostavan!

Arctic Air mini uređaj rashladiće svaku prostoriju gdje god da se nalazite. Zbog svoje kompaktnosti lakoće možete ga ponijeti bilo gdje.

 

 

 

RecenzijeRecenzije

Eva

Pozdrav! Želim vam zahvaliti na ovom malom, ali moćnom klima uređaju! arctic air recenzija

Luka

Arctic Air me je spasio na poslu. U kancelariji nisam imao klima uređaj stoga sam poručio Arctic Air. Efikasno rashlađuje i osvježava prostoriju, i ne emituje buku!

arctic air recenzija

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.