artrosan

Trenutno gledate: Artrosan

Pogledaj cenu
artrosan

Artrosan

Recenzija (786)

Posebna formula Artrosan kreme brzo i efikasno ublažava bolove u zglobovima zahvaljujući aktivnom sastojku serumu Irvasa. Serum rogova irvasa kao prirodni lijek je od davnina poznat kao efikasan sastojak protiv bolova u leđima i zglobovima. Danas se preparati na bazi ovog sastojka smatraju najefikasnijim za liječenje bolova u zglobovima. Artrosan krema djeluje efikasno i brzo pri otklanjanju boli.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Artrosan kreme

Serum rogova Irvasa – suzbija upalne reakcije u zglobovima i  mišićima, efikasno ublažava bol.

Ulje timjana – stimuliše protok krvi u zglobovima, poboljšava propusnost krvnih sudova i kapilara. Podstiče sintezu kolagena i rast ćelija hrskavice.

Mumio – obnavlja hrskavicu i usporava proces starenja i oštećenja zglobova i hrskavice

Ulje kestena – ublažava bol i smanjuje oticanje zglobova. Komponenta divljeg kestena, escin, smatra se odgovornom za  stabilizaciju zidova venskih krvnih sudova, a samim tim i za smanjenje otoka i bola.

Kako se koristi Artrosan?

Nanesite u tankom sloju i rasporedite masažnim pokretima na problematično područje. Nanesite 2-3 puta dnevno u zavisnosti od intenziteta boli. Kako biste postigli trajan rezultat, tretman je potrebno primjenjivati od 4-6 nedelja.

 

RecenzijeRecenzije

Jelena

Moja dijagnoza je reumatoidni artritis. Bolovi su bili strašni, ujutro nisam mogla ustati iz kreveta, nisam mogla pomerati ni rukama ni nogama, pomogla mi je ćerka. Štaviše, boljelo je celo telo i počele su strašne glavobolje. A onda je moja ćerka negde pronašla ARTROSAN i naručila.  Već druge nedelje nije bilo bolova i oteklina. Toplo preporučujem svima koji trpe bol.

Ivan

Imam hronični poliartritis. nema šta nisam probao – i masti, kreme, i sve vrste injekcija Nešto pomaže, neki ne. Ali čak i tada, rezultat je uvek privremen. A onda se jednog jutra probudiš i sve iznova. Ne tako davno, moja žena je donela ARTROSAN kući. Da budem iskren, nisam verovao u njega.Namazao sam kolena i otišao u krevet. Jutro je prošlo bez bolova. Mirno sam ustao, hodao okolo – ništa! Nakon 10 dana i zaboravio sam da imam dijagnozu. Ja više ne koristim nista drugo , jer je ARTROSAN bolji od bilo cega !

Kaća

Živela sam s nepodnošljivim bolovima u zglobovima više od 5 godina, sve dok nisam probala ARTROSAN . Ulja i kreme koje sam koristila nisu pomogli ni u čemu. Dali su samo privremeni efekat.  Artrosani mi je mnogo pomogao. Bol je nestala gotovo odmah. Kao da se ništa nije dogodilo.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.