Trenutno gledate: Posture Fix Pro

Pogledaj cenu

Posture Fix Pro

Recenzija (728)

Magnetni korektor za pravilno držanje Posture Fix Pro brzo ispravlja kičmu te umanjuje bol u leđima. Fleksibilan i trajan materijal prilagođava se svakoj figuri tako što drži leđa i ramena u ispravnom položaju te otklanja bolove uzrokovane nepravilnim držanjem.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 32

Opis proizvodaOpis proizvoda

Ispravite kičmu i rešite se bolova

  • Fleksibilan i trajan materijal korektora se pilagođava svakoj figuri: drži leđa i ramena ravnim.
  • Mišići se sporije umaraju i duže drže leđa pravo, čime se obezbeđuje ispravno držanje leđa.
  • Specijalna konstrukcija korektora je prilagođena muškarcima i ženama.
  • Tanki materijal koji se tesno pripaja uz oblik tela pruža vam mogućnost da nosite svaku vrstu odeće. Korektor je nevidljiv, udoban za nošenje, pa je zato veoma praktičan.

 

RecenzijeRecenzije

Vitomir

20 godina za volanom su ostavile svoj trag. Svaki dan na putu – stanje u kojem je briga o zdravlju veoma važna. Pre nekoliko godina počeo je bol u leđima. Masaža mi je pomogla, ali nisam mogao da je imam dok sam na putu. Prijatelj mi je preporučio korektor na čemu sam mu veoma zahvalan. Bol je nestao. I plus sam popravio svoje držanje.

Veronika

Zbog klavira veoma mi je važno da održim pravilan položaj. Nikada nisam imala ozbiljnih problema ali to nije lako jer ponekad moram da sedim više od sat vremena. Zbog toga korektor nosim par dana pre koncerta. On jača moje mišiće pa lakše izdržim ceo koncert.

Sergej

Nikada nisam imao pravilno držanje, ali ono se znatno pogoršalo tokom studiranja. Kada sam diplomirao rešio sam da držim leđa pravilno. Preko ovog sajta sam naručio korektor. U početku mi nije bilo lako – kičma me je bolela. Ali korektor sam koristio i dalje. Nedelju dana kasnije bolovi su nestali, a mesec dana sam počeo da imam pravilno držanje. Korektor zaista čini čuda

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.