Ave GastroAve

Trenutno gledate: Ave GastroAve

Pogledaj cenu
Ave GastroAve

Ave GastroAve

Recenzija (389)

🔍 Upoznajte GastroAve! Naše tablete za žvakanje su savršeni izbor za održavanje optimalnog digestivnog zdravlja. Sa kalcijum-karbonatom i magnezijum-karbonatom, GastroAve pomaže u normalizaciji varenja i održava elektrolitski balans. Jednostavan za upotrebu, ovaj proizvod je neophodan za svakodnevno dobrobit!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

GastroAve tablete za žvakanje su dizajnirane da podrže vaše digestivno zdravlje.

Napredna Formulacija

Svaka tableta sadrži 680mg kalcijum-karbonata i 80mg magnezijum-karbonata, nudeći vam optimalnu podršku. Ovi esencijalni minerali doprinose normalnoj funkciji digestivnih enzima i pomažu u održavanju zdravog digestivnog trakta.

Jednostavna Upotreba za Odrasle i Decu

Preporučuje se uzimanje 1 tablete 2-3 puta dnevno, sat vremena nakon obroka ili pred spavanje. GastroAve je bezbedan i efikasan za odrasle i decu stariju od 12 godina.

Zdravlje bez Kompromisa

Naš proizvod ne sadrži šećer i idealan je za osobe sa dijabetesom. Pridržavajte se preporučene dnevne doze za maksimalnu efikasnost i sigurnost.

Važne Napomene

  • Čuvati van domašaja dece.
  • Ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
  • Čuvati u originalnom pakovanju na temperaturi do 25°C, zaštićeno od svetlosti i vlage.

RecenzijeRecenzije

Jovana

Od kada koristim GastroAve, moj digestivni sistem funkcioniše besprekorno. Osećam se lakše i zdravije!

Marko

GastroAve tablete su promenile moj život! Zaboravila sam na probavne probleme i sada mogu da uživam u svakom obroku bez brige.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.