Terranova Sinergija za imunitet

Trenutno gledate: Terranova Sinergija za imunitet

Pogledaj cenu
Terranova Sinergija za imunitet

Terranova Sinergija za imunitet

Recenzija (436)

Terranova Sinergija za Imunitet – Ovaj moćan suplement sadrži pažljivo odabrane biljke poput astragalusa i crne zove, dizajnirane da prirodno ojačaju vaš imunološki sistem. Pomaže u snižavanju holesterola i triglicerida, savršen za svakodnevnu upotrebu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Terranova Sinergija za Imunitet je vrhunski proizvod namenjen jačanju imunološkog sistema. Sadrži jedinstvenu mešavinu biljaka kao što su astragalus, crna zova, beli luk, masline, oregonsko grožđe, maitake gljive, kajenska paprika i arabinogalaktani iz drveta ariša. Ove sastojke karakteriše visoka efikasnost u jačanju imuniteta, kao i pomoć u snižavanju visokog holesterola i triglicerida.

Doziranje je jednostavno: odrasli i deca iznad 12 godina treba da uzimaju 1-2 kapsule dnevno uz obrok. Sa Terranova Sinergijom za Imunitet, dobijate prirodnu podršku vašem tijelu da ostane zdravo i jakog imuniteta.

RecenzijeRecenzije

Magdalena

Otkako koristim Terranova Sinergiju za Imunitet, osećam se mnogo jače i energičnije. Moj holesterol je takođe niži. Definitivno preporučujem!

Branimir

Odličan proizvod! Primetio sam značajno poboljšanje u svom imunitetu. Biljna formula je ono što me najviše privuklo.

Elena

Terranova Sinergija je promenila moj život! Više se ne razboljevam kao pre, a i moji trigliceridi su sada u normalnim granicama. Preporučujem svima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.