Ave Total Kids 0 plus

Trenutno gledate: Ave Total Kids 0 plus

Pogledaj cenu
Ave Total Kids 0 plus

Ave Total Kids 0 plus

Recenzija (315)

Ave Total Kids 0 plus je nutritivno bogat sirup dizajniran za podsticanje zdravog rasta i razvoja dece. Pruža vitalne vitamine za energiju, zdravlje kostiju, i podršku imunom sistemu. Pakovanje od 120 ml.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 28

Opis proizvodaOpis proizvoda

Ave Total Kids 0 plus sirup je pažljivo formulisan proizvod koji pruža deci neophodne vitamine i minerale za njihov sveukupni rast i razvoj. Ovaj jedinstveni sirup je idealan za decu svih uzrasta, posebno za one u školskom periodu. Pomaže u pravilnom energetskom metabolizmu, jačanju nervnog i imunog sistema, i štiti ćelije od oksidativnog stresa. Takođe, doprinosi boljoj iskoristljivosti kalcijuma i mineralizaciji kostiju i zuba, kao i razvoju zdravih epitelnih ćelija. Preporučuje se kao dodatak ishrani kod jednolične hrane, nedostatka apetita, umora ili povećanog fizičkog napora. Način primene je prilagođen uzrastu deteta, sa dozama od 2.5 ml do 5 ml dnevno.

RecenzijeRecenzije

Anastasija

Od kada je moje dete počelo da koristi Ave Total Kids sirup, primetila sam značajno poboljšanje u njegovom imunitetu i energiji. Preporučujem svim roditeljima!

Ljubiša

Moj sin je često bio umoran od škole, ali ovaj sirup mu je vratio energiju. Takođe, zapažam da je manje bolestan. Odličan proizvod!

Tamara

Moja deca obožavaju ukus Ave Total Kids sirupa. Ne samo da im se dopada, već vidim i pozitivne promene u njihovom zdravlju i raspoloženju. Toplo preporučujem!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.