bioslim

Trenutno gledate: BioSlim

Pogledaj cenu
bioslim

BioSlim

Recenzija (1016)

BioSlim čaj svojom jedinstvenom formulom i kombinacijom biljnih ekstrakata postepeno oslobađa masnih naslaga i viška tečnosti kroz ubrzavanje metabolizma te povećanjem broja ketona u tijelu koji pokreću proces sagorijevanje masti. Podsticanjem razgradnje masti i stimulacijom međućelijske razmjene materije i energije takođe stimuliše prirodno smanjenje apetita.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 92

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav BioSlim čaja

Sennae folium (list sene) – vrlo često se koristi u prirodnoj medicini jer ima efekt pražnjenja crijeva. List sene umanjuje apsorpciju vode unutar crijeva, što list sene čini odličnim regulatorom konstipacije u tijelu, te regulisanja tjelesne težine.

Melissae folium (list matičnjaka) – list matičnjaka ima izuzetno terapeutsko djelovanje za koje su zaslužna aktivni sastojci  koji daju efekt umanjivanja napetosti i iritabilnosti digestivnim poremećajima, te regulišu apetit.

Chamomillae flos (cvijet kamilice) – kamilica je izuzetno poznat prirodni sastojak u prirodnim preparatima za mršanje jer sadrži terpenine, flavonoide i kumarine,  koji doprinose liječenju sindroma iritabilnog crijeva jer umiruju organizam, te podstiču regulisanje metabolizma u tijelu. Dodatno, kamilica ima izuzetan anti-inflamatorni i anti-bakterijski efekt.

Equiseti herba (nadzemni dio preslice) – nadzemni dio preslice koji potiče topljenje masti u tijelu na sasvim prirodan način.

Frangulae cortex (kora krkovine) – kora krkovine je također vrlo bitan sastojak za regulisanje procesa varenja u tijelu, gdje ima jak efekt čiščenja krvi te uklanjanja holesterola u krvi, što aktivno doprinosi topljenju masnih naslaga na tijelu.

Kako se koristi BioSlim?

Preporučuje se da BioSlim čaj pijete 2-3 puta dnevno. Iskustva korisnika pokazalu su da su se najbolji rezultati pokazali kada se čaj pio ujutro, popodne i prije spavanja, a preporučeno djelovanje cijelog tretmana je dva do tri mjeseca za trajnije rezultate.

RecenzijeRecenzije

Siniša

Imao sam 82 kilograma. Kad sam bio mlađi, bio sam vitak, ali s godinama sam se ugojio u predjelu stomaka i na bokovima. Sa 35 godina sam shvatio da moram brzo da djelujem da bih vratio tijelo u normalno stanje. Išao sam u teretanu godinu dana, ali nisam mogao da se vratim u normalno stanje. Par nedjelja nakon što sam uključio BioSlim u svoj meni, vratio sam težinu iz tinejdžerskih dana. Sad se brinem o svom tijelu i držim BioSlim pri ruci za svaki slučaj.

Tamara

Ovo je nešto nevjerovatno, kad sanjaš o nečemu toliko dugo i skoro počneš da veruješ da je to nemoguće. Fantastično je! Skinula sam 9 kilograma i mršam i dalje. Moji prijatelji su zadivljeni, brinu za mene, vjeruju da sam na nekoj “ekstremnoj” dijeti koja “ne može bit’ dobra po mene”. Ništa im nisam rekla, neka sami ukapiraju :))))))

Mirela

Nakon što sam počela da ga uzimam, nastavila sam da jedem sve što sam htjela i ipak sam izgubila 8 kilograma. BioSlim je najbolji proizvod za mršavljenje koji sam ikad vidjela, ali dobar dio je to što ne morate da se preznojavate u teretani, nemam vremena za to i ne sviđa mi se.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.