deep inhale

Trenutno gledate: Deep Inhale

Pogledaj cenu
deep inhale

Deep Inhale

Recenzija (1937)

Deep Inhale biljni čaj čuva zdravlje disajnih organa. Djeluje kao moćan prirodni antioksidans koji čisti respiratorne organe i ojačava oslabljeni imunitet i sprječava razvoj infekcija pluća i grla. Deep Inhale čaj ojačava zaštitne funkcije ćelija i štiti od stranih mikroorganizama i virusa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Deep Inhale?

– Suzbija aktivnost štetnih mikroorganizama (virusa, bakterija i gljivica)

-Ublažava kašalj, potiče iskašljavanje i izbacivanja štetnih tvari iz pluća i grla

– Smanjuje osjetljivost na razne alergene

Sastav Deep Inhale čaja?

Deep Inhale je čajna mješavina u čijem sastavu se nalazi list podbjela, list sljeza, korijen bijelog sljeza, korijen sladića i sjeme komorača.Antioksidansi, sterini, karotinoidi, glikozidi i saponini iz sastojaka čaja djeluju blagotvorno na respiratorni sistem, jačaju imuni sistem i spriječavaju razvoj respiratornih infekcija.

Kako se koristi Deep Inhale?

Preporučuje se koristiti 1 litru čaja dnevno u trajanju od 30 dana. U slučaju čestih prehlada, hroničnih bolesti respiratornog sistema i ovisnosti o cigaretama, ponovite tretman nakon pauze od 14 dana.

RecenzijeRecenzije

Aleksandar

Meni kao pušaču sa preko 20 godina “staža” Deep Inhale dodje kao druga šansa za normalan i zdrav život. Deep Inhale pijem redovno i nema više pušačkog kašlja koji je nervirao ukućane.

Nataša

Deep Inhale pijem tokom svake prehlade i gripe jer mi značajno olakšava iskašljavanje. Ranije sam bila pušač pa su moja pluća još osjetljivija. Preporučujem Deep Inhale svima!

Jovan

Ovo je odličan proizvod ako imate problema sa grlom i plućima. Ja sam koristio Deep Inhale od prošle godine i od tada nemam problema, čak se nisam ni jednom razbolio ove godine. Ja ga pijem za bronhitis i pomaže mi značajno.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.