Equilibra Colest – Ok

Trenutno gledate: Equilibra Colest – Ok

Pogledaj cenu
Equilibra Colest – Ok

Equilibra Colest – Ok

Recenzija (489)

Equilibra Colest – vaš saveznik u održavanju zdravog nivoa holesterola. Sa jedinstvenom formulom baziranom na fermentisanom crvenom pirinču, ovaj dodatak ishrani pomaže u održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Jednostavan za upotrebu, prirodan i efikasan, idealan je za svakodnevnu upotrebu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Zdravlje na Prirodan Način

Equilibra Colest predstavlja revolucionarno rešenje u održavanju zdravog nivoa holesterola. Zahvaljujući pažljivo odabranom sastojku – fermentisanom crvenom pirinču, ovaj dodatak ishrani je prirodan put ka boljem zdravlju.

Ključni Sastojak: Fermentisani Crveni Pirinač

Svaka tableta sadrži 200 mg fermentisanog crvenog pirinča, standardizovanog na minimalno 5% monakolina-K. Ovaj ključni sastojak je dokazano efikasan u regulisanju nivoa holesterola, čime doprinosi vašem opštem zdravstvenom stanju.

Jednostavan za Upotrebu

Preporučena dnevna doza je jedna tableta, koja se uzima sat vremena posle glavnog obroka ili uveče. Tableta se pije sa čašom vode, što olakšava njenu upotrebu u svakodnevnom životu.

Važne Napomene

Pre upotrebe proizvoda, savetujemo konsultaciju sa lekarom. Proizvod nije namenjen osobama ispod 18 godina, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama sa posebnim zdravstvenim stanjima.

RecenzijeRecenzije

Smiljana

Već mesec dana koristim Equilibra Colest i primetila sam značajno poboljšanje u nivou holesterola. Osećam se energičnije i zdravije.

Milutin

Nakon što mi je lekar preporučio Equilibra Colest, moji testovi holesterola su se znatno poboljšali. Veoma sam zadovoljan rezultatima.

Sofija

Kao neko ko se dugo bori sa visokim nivoom holesterola, Equilibra Colest mi je pomogao da ga stabilizujem bez nuspojava. Preporučujem svima.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.