Deverra Farm Propolis Crecollino za decu 30ml

Trenutno gledate: Deverra Farm Propolis Crecollino za decu

Pogledaj cenu
Deverra Farm Propolis Crecollino za decu 30ml

Deverra Farm Propolis Crecollino za decu

Recenzija (358)

Deverra Farm Propolis Crecollino, 30ml – idealan za jačanje imunog sistema dece. Prirodni propolis u kapima, efikasan protiv bakterija, virusa i gljivica. Pomaže kod prehlade, gripa i upalnih procesa. Jednostavan za upotrebu, dva puta dnevno za optimalnu zaštitu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Deverra Farm Propolis Crecollino za decu je prirodni preparat dizajniran da ojača imunološki sistem vašeg deteta. Sadrži visokokvalitetni propolis, poznat po svojim antibakterijskim, antivirusnim i antigljivičnim svojstvima. Ovaj proizvod je efikasan u prevenciji i lečenju prehlada, gripa i upalnih procesa uha, grla, nosa i usne duplje. Takođe, propolis deluje kao lokalni anestetik smanjujući bol i neugodnost. Sa svojim blagim antioksidacionim dejstvom, štiti od slobodnih radikala i podržava zdravlje vašeg deteta na prirodan način. Upotreba je jednostavna i prilagođena deci – uzimati 2 puta dnevno po 15-20 kapi rastvorenih u malo vode ili na kašičici meda. Ovaj proizvod je neophodan dodatak svakodnevnoj rutini zdravog života vašeg deteta.

RecenzijeRecenzije

Andjela M.

Koristimo Deverra Farm Propolis Crecollino za našeg sina tokom zimske sezone i primetili smo značajno smanjenje prehlada i gripa. Deluje brzo i efikasno, a naš sin ga voli zbog prirodnog ukusa.

Goran R.

Ovaj proizvod je promenio način na koji brinemo o zdravlju naše dece. Od kada koristimo Deverra Propolis, moja deca su manje bolesna i imaju više energije. Veoma sam zadovoljan rezultatima!

Dragana S.

Fantastičan proizvod za celu porodicu! Propolis Crecollino nam pomaže da se zaštitimo od sezonskih bolesti. Deca ga lako prihvataju, a mi smo mirniji znajući da je njihov imuni sistem ojačan prirodnim sastojcima.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.