Iron FoliQ

Trenutno gledate: Iron FoliQ

Pogledaj cenu
Iron FoliQ

Iron FoliQ

Recenzija (421)

Iron FoliQ predstavlja inovativno rešenje za osobe koje se bore sa anemijom i deficitom gvožđa. Sa svojom jedinstvenom formulom mikrokapsuliranog gvožđa, ovaj proizvod obezbeđuje visoku bioraspoloživost bez iritacija digestivnog trakta. Dodatni benefiti uključuju aktivni oblik folata i vitamin C, koji unapređuju apsorpciju gvožđa, čineći Iron FoliQ idealnim za trudnice, osobe sa intenzivnim menstrualnim ciklusima i sve koji se suočavaju sa nedostatkom gvožđa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Zašto Iron FoliQ?

Iron FoliQ nudi revolucionarnu formulu za efikasnu i sigurnu terapiju anemije. Razvijen da zadovolji potrebe različitih grupa, posebno je koristan za trudnice i osobe sa anemijom usled nedostatka gvožđa.

Ključne Karakteristike

  • Mikrokapsulirano Gvožđe: Visoka bioraspoloživost bez metalnog ukusa ili iritacije želuca.
  • Aktivni Oblik Folata (5-MTHF – Quatrefolic®): Povećava efikasnost i apsorpciju gvožđa.
  • Vitamin C: Dodatno unapređuje bioraspoloživost gvožđa.

Kako Koristiti?

Za optimalne rezultate, preporučuje se konsultacija sa lekarom o trajanju upotrebe Iron FoliQ-a, uzimajući u obzir individualne potrebe i zdravstveno stanje.

RecenzijeRecenzije

Jelena

Od kada koristim Iron FoliQ, moje zdravlje se drastično poboljšalo. Kao trudnica, bila sam zabrinuta zbog anemije, ali ovaj proizvod mi je dao sigurnost i energiju. Bez ikakvih nuspojava, osjećam se zdravije i snažnije!

Marko

Posle dugogodišnje borbe sa nedostatkom gvožđa, Iron FoliQ je promenio moj život. Lako se toleriše, bez neprijatnih ukusa ili stomacnih smetnji. Konačno, proizvod koji stvarno deluje!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.