Deverra Farm Sirup Crecollino Imunitet

Trenutno gledate: Deverra Farm Sirup Crecollino Imunitet

Pogledaj cenu
Deverra Farm Sirup Crecollino Imunitet

Deverra Farm Sirup Crecollino Imunitet

Recenzija (367)

🌟 Crecollino Imunitet – Vaš saveznik u borbi za zdravlje deteta! Napravljen od čistih plodova borovnice i aronije, obogaćen vitaminima i antioksidantima, ovaj sirup je prvi korak ka jačem imunitetu. Sadrži esencijalne vitamine i propolis, podržava normalan rast i razvoj, i pruža odbranu od prehlada i virusa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 16

Opis proizvodaOpis proizvoda

Priroda u Službi Zdravlja

Crecollino Imunitet je pažljivo formulisan da podstiče prirodnu otpornost Vašeg deteta. Sa 100% hladno cedjenim sokom divlje borovnice i aronije, ovaj sirup nudi bogatstvo antioksidanata.

Snažan Imunitet je Srećno Dete

Zahvaljujući šipurku, prirodnom izvoru vitamina C, i dodatkom cinka, ovaj sirup jača imunološki sistem. Propolis dodatno štiti i pomaže u ublažavanju simptoma prehlade.

Napredna Formula za Maksimalnu Efikasnost

Sadrži kompleks vitamina B koji je ključan za pravilan razvoj i funkciju nervnog sistema deteta. Jednostavan za upotrebu, sa priloženom dozer kašičicom, Crecollino je idealan za decu od 3 do 6 godina (5ml dva puta dnevno) i stariju decu (5ml tri puta dnevno).

RecenzijeRecenzije

Jovana

Od kada je moje dete počelo redovno da uzima Crecollino sirup, oseća se mnogo bolje i jače. Prehlade su sada retkost, a njegov osmeh govori sve!

Ana

Zahvaljujući Crecollino sirupu, moje dete je aktivnije, snažnije i manje podložno bolestima. Verujem u prirodne sastojke i zato sam izabrala baš ovaj proizvod.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.