Dr. Viton-Liver Detox

Trenutno gledate: Dr. Viton-Liver Detox

Pogledaj cenu
Dr. Viton-Liver Detox

Dr. Viton-Liver Detox

Recenzija (405)

Dr. Viton Liver Detox sadrži ekskluzivnu mešavinu vitamina D, E, holina, antioksidanata i biljnih ekstrakata kao što su mlečni čičak, artičoka i kurkuma. Specijalno dizajniran da podrži zdravlje jetre, reguliše metabolizam masti i sprečava štetno delovanje slobodnih radikala. Uzmite 1 tabletu dnevno za najbolje rezultate.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Dr. Viton Liver Detox predstavlja revolucionarnu formulu za zaštitu i regeneraciju jetre. Svaka tableta sadrži bogatu kombinaciju vitamina D i E, holina, antioksidanata kao što su N-acetilcistein i L-glutation, kao i visokokvalitetnih biljnih ekstrakata uključujući mlečni čičak, artičoku, maslačak, šisandru i đumbir. Ova formula pomaže u očuvanju normalne funkcije jetre, podržava metabolizam masti i pruža zaštitu od slobodnih radikala. Pogodan za osobe koje žele da poboljšaju svoje zdravlje jetre, oporave se od štetnog uticaja alkohola i lekova, i unaprede varenje.

RecenzijeRecenzije

Igor

Nakon mesec dana korišćenja Dr. Viton Liver Detox-a, primetio sam značajno poboljšanje u varenju i opštem stanju. Jetra mi se oseća zdravije i imam više energije. Svakako preporučujem!

Nina

Odličan proizvod! Dr. Viton Liver Detox je pomogao mojoj jetri da se oporavi od dugogodišnjeg uzimanja lekova. Sada se osećam mnogo bolje, a moji testovi jetre su se poboljšali.

Zoran

Kao neko ko često uživa u dobrom vinu, Dr. Viton Liver Detox je postao nezaobilazan deo mog dnevnog režima. Osećam se odlično i moja jetra mi je zahvalna!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.