Deverra Farm Sirup Mitera

Trenutno gledate: Deverra Farm Sirup Mitera

Pogledaj cenu
Deverra Farm Sirup Mitera

Deverra Farm Sirup Mitera

Recenzija (327)

🌿 Upoznajte Mitera Sirup od Deverra Farme! Ovaj 200ml biljni dodatak ishrani je vaš saveznik u borbi protiv kašlja i prehlade. Sa prirodnim sastojcima kao što su beli slez, jagorčevina, šarplaninski čaj, zova, timijan i med, Mitera sirup blago i efikasno ublažava iritaciju grla, olakšava iskašljavanje i jača vaš imunitet. 💪✨

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Borba protiv kašlja i prehlade prirodnim putem

Neka vaše grlo odahne sa Mitera Sirupom! Naša jedinstvena formula sa belim slezom deluje kao prirodni antitusik koji smiruje suvi kašalj i štiti sluzokožu grla.

Lakše disanje, snažniji imunitet

Zahvaljujući saponozidima iz korena jagorčevine, ovaj sirup deluje kao moćan ekspektorans, olakšavajući iskašljavanje. Šarplaninski čaj i zova jačaju vaš imunitet i intenziviraju preznojavanje, idealno za borbu protiv prehlade i gripa.

Timijan i Med – Dvostruka Snaga

Timijan u našem sirupu pruža antimikrobnu zaštitu i olakšava iskašljavanje, dok med štiti i jača sluzokožu grla, nudeći umirujuće olakšanje.

Kako koristiti?

Preporučuje se uzimanje jedne kašike sirupa 3-4 puta dnevno. Osetite prirodno i blago delovanje Mitera sirupa!

RecenzijeRecenzije

Dejana

Ovaj sirup mi je preporučio prijatelj i moram priznati da sam oduševljena. Kašalj mi je bio konstantan problem, a nakon samo par dana korišćenja Mitera sirupa, osetila sam veliko olakšanje. Preporučujem svima!

Dragan

Uvek sam bio skeptičan prema biljnim preparatima, ali Mitera sirup me je potpuno promenio. Kašalj i iritacija grla su nestali, a osećam se mnogo zdravije. Odličan proizvod!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.