dia pure

Trenutno gledate: Dia Pure

Pogledaj cenu
dia pure

Dia Pure

Recenzija (447)

Dia Pure kapsule sadrže prirodne sastojke koji doprinose normalnim nivoima glukoze u krvi. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i održavanju normalnog energetskog metabolizma. Dia Pure dodatak ishrani sadrži 5 prirodnih sastojaka koji su pažljivo odabrani u kvalitativnom I kvantitativnom smislu kako bi u sinergiji dali najbolji efekat.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Dia Pure?

-Pri održavanju normalnog nivoa glukoze

-Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema

-Doprinosi normalnom funkcionisanju energetskog metabolizma

-Doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa

-Poboljšava cirkulaciju krvi

-Poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma

Sastav Dia Pure kapsula

Cimet 

Uglavnom poznat kao začin,ali odavnina se koristi u Kineskoj medicini. Može doprinijeti snižavanju šećera u krvi, regulaciji telesne težine.Snažan je anti oksidans, pozitivno utiče na loš holesterol u krvi. Njegova anti oksidativna svojstva imaju značajnu ulogu u kontroli nivoa šećera,gde neka istraživanja pokazuju da može sniziti nivo od 10 – 30%.

Vitamin B12

Vitamin B12 ima ulogu u deobi ćelija.doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog Sistema,normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji nervnog sistema.

Hrom 

Jedan od ključnih mikroelemenata koji je važan za metabolizam ugljenih hidrata,masti I proteina.Potpomaže pretvaranje glukoze u energiju kao I sintetisanje masnih kiselina I holesterola. Može da bude pomoć dijabetičarima jer reguliše nivo šećera u krvi.Utiče na smanjenje holesterola I regulaciju telesne težine.

Cink 

Doprinosi normalnoj sintezi proteina, održavanju normalnih kostiju, održavanju normalne kose, održavanju normalnih noktiju, održavanju normalne kole, oržavanju normalnog nivoa testosterona u krvi, održavanju normalnog vida, normalnoj funkciji imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Alfa Lipoinska kiselina

Alfa Lipoinska kiselina učestvuje u metabolizmu ugljenih hidrata, masti i aminokiselina. Alfa lipoinska kiselina poseduje biološku antioksidativnu aktivnost i aktivnost u povećanju proizvodnje biološke energije. Suplementacija alfa-lipoinskom kiselinom može da smanji nivo glukoze u krvi.

Kako se koristi Dia Pure

Jednu kapsulu Dia Pure suplementa dnevno uzimati sa dosta vode. Detaljna upustva nalaze se u pakovanju proizvoda.

RecenzijeRecenzije

Ana

Uzimam Dia Pure oko 2 meseca i vrlo sam zadovoljna rezultatima.Pored uočljivog pada nivoa šećera,izgubila sam i značajan broj kilograma.Već sam ga prepuričila nekim svojim prijateljima

Snežana

Našla sam Dia Pure na internet reklami i odlučila da probam. Naručila sam tri bočice,što je dovoljno za 3 meseca upotrebe. Uspela sam da nivo glukoze skinem sa 16 na ispod 10,što je veliki uspeh. Sve preporuke za proizvod Dia Pure

Aleksandar

Tražio sam prirodni proizvod na internetu koji će mi pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi.Moje iskustvo sa Dia Pure je da sam pored normalizacije nivoa šećera u krvi izgubio i 18kg ,što je dodatno dovelo do poboljšanja opšte zdravstvene slike.Preporučujem Dia Pure

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.