diadrops

Trenutno gledate: DiaDrops

Pogledaj cenu
diadrops

DiaDrops

Recenzija (1790)

DiaDrops biljne kapi regulišu nivo glukoze u krvi na potpuno prirodan način. DiaDrops štiti tijelo od povišenih nivoa glukoze u krvi, normalizuje metabolizam ugljenih hidrata i obnavlja jetru i pankreas. Aktivni sastojak DiadDrops kapi je dud koji se smatra najbržim stabilizatorom glukoze u krvi.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 88

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje DiaDrops?

Aktivni sastojak DiaDrops kapi je tinktura lista duda kao najbrži stabilizator šećera u krvi. Obnavlja metabolizam lipida i ugljenih hidrata, reguliše rad pankreasa i štitnjače. Uklanja suvišnu glukozu. Ojačava krvne sudove. Normalizuje prirodnu proizvodnju insulina. Poboljšava stanje dijabetičara i sprečava razvoj bolesti.

-Povećava proizvodnju insulina u pankreasu

-Pojačava aktivnost insulina

-Usporava apsorpciju glukoze u crevima

-Smanjuje količinu masnoća u krvi, spušta visok krvni pritisak

-Stabilizuje šećer u krvi

Kako uzimati DiaDrops?

 

RecenzijeRecenzije

Aleksandar

Zahvalan sam za ovaj proizvod. Ranije sam imao problema s korišćenjem tableta, a dešavalo se da ih i preskočim. Ali kada sam probao DiaDrops, umor i nevoljnost su nestali, šećer se vratio u normalu i više ga i ne merim. Osećam se snažnije i sve je ponovo normalno.

Snežana

Moj muž i ja imamo 42 godina i dijabetes drugog tipa imamo već 5 godina. Koristili smo razne lekove, ali nije bilo rezultata. Mnogo puta smo se osećali frustrirano i bili u depresiji. Srećom, pronašli smo DiaDrops i odlučili da ga probamo. Moj muž ga je koristio prema uputstvima. Rezultat: odmah nakon večere, nivo šećera je 6.

Tamara

Dugo godina sam imala dijabetes tipa 2. Šećer je stalno skakao. Bila sam vrlo zabrinuta i stalno sam bila na dijeti, redovno išla kod doktora, ali ništa se nije puno menjalo. Na primer, jednog dana je šećer varirao od 3,2 do 11. A onda mi je zaova dala DiaDrops i preporučila mi da ga pijem dva puta dnevno. I brzo mi je bilo bolje: šećer je počeo da se kreće između 5-8 i telo mi je prilično dobro reagovalo. Ovaj proizvod mi je vratio radost života.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.