diafix

Trenutno gledate: DiaFix

Pogledaj cenu
diafix

DiaFix

Recenzija (534)

DiaFix prirodni dodatak prehrani namjenjen je dijabetičarima jer efikasno reguliše nivo glukoze u krvi zahvaljujući efikasnom sastojku Gymnema sylvestre. Aktivni sastojci ove biljke smanjuju apsorpciju šećera u probavnom traktu, normalizuju šećer u krvi i smanjuju apetit.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav DiaFix kapsula

Glavni aktivni sastojak DiaFix kapsula čini biljka Gymnama silvestre ili Srebrna svilenica, biljka koju često nazivaju “uništavačem šećera”. Neutralizuje višak šećera koji se nalazi u tijelu te spriječava njegovo pretvaranje u masti. Takođe reguliše metabolizam ugljenih hidrata spriječavajući nagle skokove glukoze u krvi.

Zahvaljujući DiaFix-u, za 30 dana:

• popravit će oštećene ćelije gušterače

• regulisaće se lučenje insulina

• regulisaće se nivo glukoze u krvi

• smanjuje se potreba za slatkim

• simptomi dijabetesa se ublažavaju

Kako uzimati DiaFix?

Jednu kapsulu DiaFix dodatka ishrani uzimati jednom dnevno, sa puno vode. Preporučeno trajanje tretmana je mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Anika

Prije nekoliko godina sam počela da se jako loše osjećam i nisam znala šta je uzrok. Nisam imala dovoljno energije tokom dana i često mi se dešavalo da padnem u nesvjest. Uradila sam analize krvi i rečeno mi je da imam diabetes tipa 2 . Naišla sam na diaFix preparat i stvarno mi pomaže. Preporučujem svima koji se bore sa dijabetesom.

Daniel

Sa dijabetesom se borim čitav život i pazim šta jedem. Pored toga, uvijek istražujem koji su to prirodni lijekovi koji bi mi mogli pomoći. Na preporuku krenuo sam da uzimam diaFix. Pijem ga redovno već duži vremenski period i mnogo se bolje osjećam. Nivo šećera u krvi mi je uvijek pod kontrolom i ne strahujem od komplikacija.

Ana

Moj život pod stresom rezultovao je da to da dobijem dijabetes tipa 2. Najprije je počelo sa insulinskom rezistencijom, ali ja jednostavno nisam vodila dovoljno računa o svom zdravlju. Poslije mnogo preparata naišla sam na diaFix. Pijem ga par mjeseci već svaki dan i moj nivo glukoze u krvi je još uvijek u optimalnom nivou.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.