dianol

Trenutno gledate: Dianol

Pogledaj cenu
dianol

Dianol

Recenzija (393)

Dianol prirodni dodatak prehrani regulira nivo šećera u krvi i reguliše metabolizam ugljiko hidrata. Koristi se kao dodatak prehrani za održavanje optimalnih razina šećera u krvi, jačanje imunog sistema i spriječavanje razvoja dijabetesa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Dianol kapsula

Banaba –  snižava razinu šećera u krvi, sadrži galsku kiselinu, koja smanjuje razinu kolesterola u krvi i potiče razgradnju masti.

Babin zub – Sadrži veliku količinu smole, askorbinske kiseline, alkaloida, saponina, steroidnih glikozida i tanina koji imaju inzulinski učinak

Srebrna Vilenica – smanjuje želju za slatkim i regulira proizvodnju insulina

Gingo Bilboa – normalizuje metabolitičke procese ugljikohidrata

Cimet – snižava glukozu u krvi

Astaksantin –  pomaže smanjenje oksidativnog stresa od hiperglikemije, aktivira crvene krvne stanice ijača imunološki sustav.

Kako se koristi Dianol?

Dianol se preporučuje koristiti 2 puta u toku dana, ujutru i uvečer prije obroka. Preporučeno trajanje tretmana je 30 dana.

RecenzijeRecenzije

Marija

Uzimam Dianol po preporuci. Svakog dana osjećam stalno poboljšanje svog stanja: umor je nestao, apetit se vratio u normalu. Nakon jela nema naglih skokova šećera kao prije. Konačno se osjećam zdravo!

Aleksandar

Tijekom tečaja Dianol šećer mi se smanjio s 9,3 mmol/L na 6,2. Koliko sam lijekova već probao, a u usporedbi sa njima Dianol je izuzetno učinkovit! Nakon uzimanja preparata, koje je propisao liječnik, s hrpom nuspojava, vrlo mi je drago što se pojavilo učinkovito prirodno sredstvo!

Olivera

Prije dvije godine dijagnosticirali su predijabetes. A rizik od njegova prelaska u kronični bio je vrlo velik. Dobro je što sam uzimala Dianol. Tijekom 30 dana simptomi su nestali, a jutarnji se šećer vratio u normalu. I opće stanje se poboljšalo. Osjećam se kao aktivna i vesela osoba, a sada mi dijabetes tipa II ne prijeti!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.