Dr. Viton K2

Trenutno gledate: Dr. Viton-K2

Pogledaj cenu
Dr. Viton K2

Dr. Viton-K2

Recenzija (384)

Dr. Viton K2 Komplex – vaša dnevna doza zdravlja! Sa 100% Vitaminom K2, 200% Vitaminom D3, i ključnim mineralima, ovaj dodatak ishrani čuva vaše kosti jakim i zdravim. Jedna kapsula dnevno je sve što vam treba za dugoročno zdravlje kostiju.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Zaštitite svoje kosti i celokupno zdravlje sa Dr. Viton K2 Komplexom. Ovaj moćni dodatak ishrani sadrži optimalnu kombinaciju vitamina i minerala, ključnih za zdravlje kostiju i opšte dobrostanje:

  • Vitamin K2: Sprječava kalcifikaciju u krvnim sudovima i mekim tkivima te je ključan za iskorišćenje kalcijuma.
  • Vitamin D3: Održava zdravlje kostiju, posebno važan tokom zimskih meseci. Ključan za imuni sistem.
  • Kalcijum, Magnezijum, i Cink: Jačaju kosti, poboljšavaju funkciju nervnog sistema i energetski metabolizam, te doprinose boljoj kognitivnoj funkciji.

Idealan za osobe koje žele da spreče gubitak koštane mase, poboljšaju imunitet, i brže zaraste prelome. Ne samo da održava vaše kosti jake, već i smanjuje nivo stresa i doprinosi opštem dobrostanju.

RecenzijeRecenzije

Marko

Nakon što sam počeo koristiti Dr. Viton K2 Komplex, moji bolovi u zglobovima su znatno smanjeni. Osjećam se jače i moje kosti su zdravije. Toplo preporučujem!

Jelena

Kao osoba koja se bori sa nižom gustinom kostiju, Dr. Viton K2 Komplex mi je bio pravi spas. Nakon nekoliko meseci upotrebe, osećam se mnogo bolje i moji lekari su impresionirani rezultatima.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.